Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám OS:Windows 7 a potřeboval bych nainstalovat na Disk D windows XP.(Na Disku C je 7 a na Disk D chci XP).Vím,že je lepší udělat instalaci přes CD,USB, apod.,ale chtěl bych to první zkusit takhle: Na disku C mám instalačku Win XP Pro a chtěl bych to nainstalovat na disk D.Zkoušel jsem to přes daemon tools,ale nepustí mě to na instalačku,protože instaluji starší Windows na novější.Je nějaků způsob,jak to nainstalovat na ten dik D přímo z HDD a za běhu Windowsu 7? Třeba jestli není nějaký program jako je třeba Virtualbox,akorát by byl rozdíl v tom,že oproti virtualboxu by mi to ten Windows nainstalovalo na disk D? Díky
Dobrý den, také si myslím, že instalace jednoho OS WIN za běhu jiného OS WIN není možná. Udělejte to, jak již bylo uvedeno, normálně z inst. CD. Dejte velký pozor, kam instalujete a jestli nezformátujete disk C (data z disku D si zálohujte). Potom budete ještě řešit dual boot a to je někdy problém nastavit ten zavaděč. Pokud by tento problém nastal, tak se podívejte na Google a zadejte "dual boot win 7 a win xp" - je tam o tom hodně informací. Hodně štěstí a trpělivosti. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.