Nejste přihlášen/a.
dobrej den , mám asi rok hru Gta San andreas a zkusil jsem si stáhnout mod jednoho auta , všechno jsem udělal podle videonávodu na youtube , poté když jsem si myslel že mod pojede , zapnul jsem hru , ta se načítala a v polovině načítání se mi sekla.zkoušel jsem ji asi 100 krát přeinstalovávat a pořád se mi sekala na tom samém místě! prosím poradte mi čím to je?
V rámci té reinstalace jste původní hru odinstaloval a smazal i zbytkové soubory?
Pokud ne, mohl tam zůstat ten vadný mod a dále ovlivňuje hru, kterou pravděpodobně instalujete do stejného umístění, jako byla původně.
Pokud jste to neudělal, tak před další instalací, proveďte odinstalaci a smažte zbylé soubory. Pokud to nepomůže, mohl zůstat nějaký záznam v registrech. Prováděl jste v rámci instalace modu nějaké kejkle s registry?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.