Nejste přihlášen/a.
Zdravím,když nahraju na youtube video a název napíšu do hledáčku,tak mi to video nenajde.Skoušel jsem ho tam nahrávat nejmíň 12x a nic..Skusil sem i zkrátit název a taky nic.Udělalo mi to tak už jednou,tak jsem to nahrál na druhý den a to video m ito našlo.Teďka sem to udělal taky na druhý den,dokonce už i na třetí a pořád mi to video nenajde.Co stim?
Ono chvíli trvá, než se to projeví a video se dá vyhledat. Sám jsem to zkoušel několikrát, jak to asi funguje (mám na YouTube přes 800 videí). Zjistil jsem, že dlouhé názvy to vyhledá později. A určitě pomůže vyplnit tagy videa. A seřazování podle shlédnutí je na prd. Když například hledám jedno jisté video (například koncert, kapelu, festival, ...) a seřadím to podle shlédnutí, tak mi to najde nejprve videa, která sice mají 20 miliónů shlédnutí, ale nejsou to ani z daleka ty, co jsem hledal. Mají v tom trochu binec. Už jsem jim i dvakrát psal a pokaždé odpověděli, že není snadné s tím jejich systémem něco dělat, upravovat, renovovat, že prostě musím být trpělivý a zvyknout si
zkus to dat do Tagu , dole pod videem kde měníš popis videa atd...tak do kolonky "tagy" napiš slova pod jakými by se to mělo vyhledat, např napiš tam - ...já nevím co je to za video ,třeba přesný název videa,pokud chceš mít větší sledovanost tak tam vepiš i ty nejvyhledávanější věci na Youtube,aby se to tam lidem častěji objevilo,zkus tam napsat třeb Moje Nové video radlik2,ulož a následně to zkus vyhledat,určitě to najde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.