Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, jestli lze dát víc obrázků na jeden papír před tiskem. Možná jsem to dřív uměla, ale už nevím jak na to. Dám TISK a vyberu velikost /třeba 9x13/ a jak tam pak dostat další 3 fotky? Děkuji
Jak píše Patronka, používám obě možnosti, buď grafický nebo textový editor, podle toho, jak má výsledek vypadat.
1. V grafickém editoru si otevřu nový soubor, jeho rozměry nastavím na A4 a vedle něj si otevřu obrázky, které do něj chci dát. Tyto obrázky pak zkopíruji do tohoto nového souboru, upravím, oříznu a vytisknu.
2. V textovém editoru si otevřu nový soubor a přes funkci Vložit - Obrázek do něj vložím požadované foto. Poskládám, upravím a vytisknu.
A co ty možnosti vpravo dole? Co se tam objeví? Co to máš za woknowsy (operační systém)?
doplněno 20.03.13 10:52:Já chápu, co po mě chceš. Proto se ptám na systém. Jestli mám tady nebo doma stejný, tak to vyzkouším a napíšu.
Jo, to mi udělá velikost obrázku, ale jen jednoho. Když na to kliknu, tak aktuální obrázek se dá do toho rohu ve velikosti na kterou kliknu. Ale jen jeden. Já bych brala třeba 4 různé na 1 stránku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.