Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAC adresa

Od: kehls* odpovědí: 7 změna:
Zdravim, chtel bych se zeptat co to je vlastne ta MAC adresa ..Jelikoz my priradily verejnou IP adresu na verejnou MAC adresu. Jelikoz stahuju a tak je pro me lepsi byt aktiv ale jsem porad pasiv takze by me zajimalo co bych mel udelat pro to abych byl aktiv :D Snad jsem to napsal nejak logicky :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Verejna IP adresa znamena ze tva ip adresa je viditelna primo z internetu, nevim zda je to adresa tveho routeru nebo pc, to se tady vycist neda. Dale nevim o cem mluvis pac zalezi v cem chces byt aktiv...na to si precti trebas tohle: prolamy.com/...
cs.wikipedia.org/...
cs.wikipedia.org/...

ghoull
hodnocení

0x
Co takhle zkusit pouzit GOOGLE?Nebo Wikipedii?
MAC adresa

ghoull
hodnocení

0x
Co takhle zkusit pouzit GOOGLE?Nebo Wikipedii?
MAC adresa
Takhle to melo byt..

kehls*
hodnocení

Wikipedii, google a co ja vim co vsechno jsem skousel davno, ale v nicem my to nepomohlo..
Proste prisel mi email: "Dobrý den,přiřadil jsem Vám veřejnou adresu xxx.xxx.xxx.xxx na fiktivní MACadresu xx:xx:xx:xx:xx:xx ". Me de o to stahuju pres "torrenty" a abych byl aktiv musim myt verejnou IP. Ale verejnou IP jsem nemel proto jsem pozadal aby mi ji pridelily, takze my prisel email(to je ten co jsem sem napsal), ale jelikoz se nic nezmenilo a jsem porad pasiv tak potrebuju vedet co stim. Jestli mam neco nastait ci co ja vim co! Nejsem v tom zadnej machr, tak proto se ptam. Newim jak lip bych to napsal.

kehls*
hodnocení

Jinak je to adresa meho PC.
Ja nevim co se ma zmenit u torentu... Vim co to dela u P2P jako je DC.. Cili chces rict ze mas doma jedno pc a to je primo pripojene na poskytovatele, zadna krabicka tam uz neni jo..
kehls*
26.01.08 14:17
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]