Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Rozhodl jsme se ke koupi ultrabooku cenově do 18000 váhám který.
Napdaly mě tyto varianty
alza.cz/...
alza.cz/... zde se mi líbý jak ivy bridge tak intel hd graphics 4000 ovšem chybí zde alespoň malý ssd disk
alza.cz/... zde se mi líbí hd 4000 i i-5 ovšem v recenzích jsme s edozvěděl že se jeho plastové tělo při používání v oblasti klávesnice prohýbá
alza.cz/... u asusu mi vadí procesor který je jen i3 s nižšší frekvencí
prosím o radu který z těchto nebo případně jiný podobný vybrat. Chtěl bych si na něm občas zahrát i nějaké ty hry.
Děkuji
LENOVO neber, budeš mít s tím problémy.Taky sem koupil lenovo, v domění, že je to nejlepší značka a asi ne.Nešel reproduktor tak mi ho vyměnily za druhej NTB a zase to samý,tak sem vzal po vynikajících zkušenostech zase ASUS.Takže slavný LENOVO už vživotě nekoupím.Sem si myslel,když je to taková značka,že to budou mít ohlídaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.