Jsou 2 moznosti, bud mas v pc nejaky bordel (vir, trojan...) a nebo mas zmrvenou tu kontextovou nabidku. Mel by ses nejdrive zamyslet co jsi delal, kdy to zacalo atd..
soundr*
nepoužívám počítač sám tak nevím ale skoušel jsem to projet Trojan Removerem a nic nenašel,Spyware Terminator taky nic,jde nějak opravit ta kontextová nabídka?
Zkusil bych jeste adaware, spybot... Kontextovka je tady jnp.zive.cz/... nicmene nevim kde presne je tam otevrit a ted musim pryc tak to nemuzu hledat,ale treba ti to zatim pomuze
al bunda*
I Avastem je to třeba projet. Ono to vypadá, že někdo něco stáhnul a nainstaloval i s virem.
Taky jsem koukal, proto si rikam ze by mu mohl pomoci ten odkaz a promazani te kontextove nabidky... Pro tazatele, ted me to tuklo jak napsal Spider- to otevrit ti nejde dvojklikem a nebo kdyz das prave tl. a otevrit?
soundr*
tak problem je tento:když chci otevřít dvojklikem ve složce tento počítač tak se objeví toto
Nebylo, koukni se poradne- otevrit tam tucne neni, tucne je podle reakce otevrit v programu. 1pcrevue.cz/...
soundr*
to otevřít jsem si tam přidal sám v"Možnosti složky_upravit typ souboru"už to ale nejde vymazat bylo tam -Otevřít -v jiných složkách tam je,tam to funguje.Já se potřebuju nějak dopracovat k tomu aby se ve složce"Tento počítač"jednotky (c:,e:,fotevírali programem"explorer"vždycky!(ne až na poklep otevřít) nemůžu to nastavit(viz obrázek-šedivé zaškrtávací políčko) Ad-Aware ani Spybot ani Avast nic nenašli ideální stav :kliknu na C: ve složce Tento počítač a otevře se mi céčko v novém okně u USB disku to je bez problémů
soundr*
ideální stav: ...teda ne v novém okně ale v tom samém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.