Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk cd na Epson stylus R 200

Od: viler odpovědí: 2 změna:
Nedaří se mi zprovoznit potisk cd na této tiskárně, mám nainstalován Epson print cd a po zadání tisku tiskárna vysune nástavec s cd a chce tisknout na papír, co dělám špatně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hmmm to ti neporadim,ale nemá náhodou se tam v tisku nastavit jiný zdroj papíru (jako něco s cd) a nebo změnit tisk na A4 za něco s těmam cd. Nikdy jsem takovou tiskačku neměl tak jen hádám,ale zkus se na to mrknout,mohlo by to tak být.
lukas.cernosta*
Ahoj hele kyž máš ten obrázek uloženej v pc )ten co na to cd chces tisknout) tak si ho otevři v prohlížeči obrázků a faxů (yslím že je dodáván i s windowsem) tak dej tisk další další až se dostaneš k tlačítku předvolby tisku nebo vlastnosti nebo tak nějak tak tam musíš nastavit tisk na cd nebo tak něco pouze hádám ale mělo by to tak být jinak nevým!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]