Nedaří se mi zprovoznit potisk cd na této tiskárně, mám nainstalován Epson print cd a po zadání tisku tiskárna vysune nástavec s cd a chce tisknout na papír, co dělám špatně?
Hmmm to ti neporadim,ale nemá náhodou se tam v tisku nastavit jiný zdroj papíru (jako něco s cd) a nebo změnit tisk na A4 za něco s těmam cd. Nikdy jsem takovou tiskačku neměl tak jen hádám,ale zkus se na to mrknout,mohlo by to tak být.
lukas.cernosta*
Ahoj hele kyž máš ten obrázek uloženej v pc )ten co na to cd chces tisknout) tak si ho otevři v prohlížeči obrázků a faxů (yslím že je dodáván i s windowsem) tak dej tisk další další až se dostaneš k tlačítku předvolby tisku nebo vlastnosti nebo tak nějak tak tam musíš nastavit tisk na cd nebo tak něco pouze hádám ale mělo by to tak být jinak nevým!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.