Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém. Přikládám obrázek. Chci jen říci že jsem přesunul složku s TP tam kam patří a spustil Mc. Načetl jsem svůj svět ale chyba byla na světě. Zkoušel jsem změnit rozlišení ale nic nepomohlo...
doplněno 11.09.12 19:03:Standardní funguje bez chyb ale tenhle ne. Zkoušel jsem i jiné (Faitful,atd..) ale u všech stejná chyba...
tvoji otázku jsem si prosvištěl rychle, tak že si myslím, že by bylo nejlepší, aby sis ten starý minecraft odstranil a nahrál nový.
Pokud máš už nějaké světy vytvořené a nechceš je odstranit tak stačí zadat: %appdata% pak dáš .minecraft pak dáš saves
a nakonec ty složky kopíruješ a až si stáhneš nový minecraft bude mít normální texturu a pak znovu zadas %appdata% a ty složky tam vložíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.