Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání kontaktu do ICQ

Od: majklknight odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
prosím o pomoc. Chci si přidat kontakt do ICQ. Udělám v pořádku celý postup, ale na konci se mi objeví hláška, Kontakt byl přidán do ICQ. Došlo k chybě. Pak u toho kontaktu mám bílou kytku a nejde s tím nic dělat. Nepomáhá ani "získat stav".
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jaky klient icq? Chodilo to v pohode? Co jina verze icq?
majklknight
hodnocení

Používám ICQ 6.0. Tu nejnovější. Z Atlasu
Cetl jsi na co jsem se ptal? Me to tak nepripada...
majklknight
hodnocení

Jinou verzi ICQ nechci. Mám tu nejnovější, a co je ICQ klient nevím. :(
Dobre tak jeste jednou- klient icq jsi mi rekl-mas sestku tu nejnovejsi, ale uz jsi nerekl jestli to vubec behalo ok, ci kdy to zacalo... Dale jsem ti rikal reinstalovat ten program, pripadne zkusit jinou verzi- je mozny ze ti to zacalo s tou nejnovejsi a ta sestka predtim to nedelala...
majklknight
hodnocení

Tak jsem zkusil nainstalovat 6, ale anglickou verzi a tam už to nedělá. Chyba bude asi jen v té české verzi.
Zkus stahnout jinou verzi atlasacke sestky, ja ji na notasu pouzivam a jede v pohode...
majklknight
hodnocení

Ta atlasácká pořád zlobí... Takže si nechám tu US.
Zkus ji poradne odinstalovat trebas youruninstallerem, pak restnout pc a znovu naistalovat...je mozny ze je tam jen neco namrseneho z toho co se nemaze... ale jestli ti ta us vyhovuje tak pohoda...

acemcintosh*
hodnocení

0x
Uživatelé ICQ mohou vyžadovat autorizaci, aby mohl být zjištěn jejich stav, proto klikni na kontakt pravým tlačítkem a pak Zažádat o autorizaci. Jakmile to protějšek odsouhlasí, v seznamu se již bude zobrazovat normálně.
I když abych pravdu řekl, bohužel z popisu problému nevím, zdali to přímo píše Došlo k chybě, nebo je to tvůj postřeh:). Pokud by se jednalo o chybovou hlášku, asi bych si důkladně ověřil číslo přidávaného a také jestli je to skutečně účet toho koho si chceš přidat do seznamu;)
majklknight
hodnocení

jj, o autorizaci jsem žádal, ale nezabírá to. Nikdy před tím mi to nedělalo. Dělá mi to u všech teď nově přidaných kontaktů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]