Nejste přihlášen/a.
Zdravím...Už mě pěkně s...re jedna věc.Mám Windows 7 a disk neustále,bez přestání pracuje. Potom počítač má takovou rychlost, asi jako hlemýžď..Indexování sem už vypl a pořád nic.Nevíte co s tím..Dík
Pravděpodobně máš ´zaneřáděný´ počítač - nainstaluj si Ccleaner a nech jej promazat ´smetí´...
Pak spusť Defrag a defragmentuj všechny oddíly disku.
Já bych se na to podíval přes RSIT, protože zřejmě je v počítači obrovský nepořádek a možná i nějaké viry.
Návod na použití RSITu + odkaz ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/... (stáhněte si prosím 32bitovou verzi, obsahuje velmi důležitý Hijackthis, který 64bitová verze neobsahuje).
Obsah souborů log.txt a info.txt vložte odděleně sem. Kdytak ty soubory najdete v C: sit. Kdyby to admin smazal, domluvíme se přes email.
PC je novej z obchodu,ale oni v tý továrně tam asi napraskají tolik zbytečnejch ´´sraček´´ a potom to nejde...Takže o virech pochybuju.
Jako teď už je to dobrý.Udělal jsem defrag a pročistil CCleanerem a vypnul plánování na defragmentaci...Dioda od hdd už nesvítí ale pořád disk si pořád chroustá.
Takže těd sem odinstaloval snad tunu programů zbytečnejch z výroby a zdá se že už je absolutní ticho.Už nic nechroustá.Tak snad to vydží.Dík za předchozí rady
To je relativní, musel byste sledovat přes správce procesů, co to skutečně dělá. To praskání a blikání nemusí být nutně žádná intenzivní práce, můžou to být průběžné přístupy v řádech kB, které se dějou právě proto, že se nic nedělá Když se něco začne, tak to přestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.