Nejste přihlášen/a.
Zdravím...Už mě pěkně s...re jedna věc.Mám Windows 7 a disk neustále,bez přestání pracuje. Potom počítač má takovou rychlost, asi jako hlemýžď..Indexování sem už vypl a pořád nic.Nevíte co s tím..Dík
1x
Pravděpodobně máš ´zaneřáděný´ počítač - nainstaluj si Ccleaner a nech jej promazat ´smetí´...
Pak spusť Defrag a defragmentuj všechny oddíly disku.
0x
Já bych se na to podíval přes RSIT, protože zřejmě je v počítači obrovský nepořádek a možná i nějaké viry.
Návod na použití RSITu + odkaz ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/... (stáhněte si prosím 32bitovou verzi, obsahuje velmi důležitý Hijackthis, který 64bitová verze neobsahuje).
Obsah souborů log.txt a info.txt vložte odděleně sem. Kdytak ty soubory najdete v C: sit. Kdyby to admin smazal, domluvíme se přes email.
PC je novej z obchodu,ale oni v tý továrně tam asi napraskají tolik zbytečnejch ´´sraček´´ a potom to nejde...Takže o virech pochybuju.
Jako teď už je to dobrý.Udělal jsem defrag a pročistil CCleanerem a vypnul plánování na defragmentaci...Dioda od hdd už nesvítí ale pořád disk si pořád chroustá.
Takže těd sem odinstaloval snad tunu programů zbytečnejch z výroby a zdá se že už je absolutní ticho.Už nic nechroustá.Tak snad to vydží.Dík za předchozí rady
0x
To je relativní, musel byste sledovat přes správce procesů, co to skutečně dělá. To praskání a blikání nemusí být nutně žádná intenzivní práce, můžou to být průběžné přístupy v řádech kB, které se dějou právě proto, že se nic nedělá
Když se něco začne, tak to přestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.