Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit. Když si v multi media buideru něco vytvořím vdycky je tam dole taková listička s nějakým ná pisem a vůbec se mi to tam nelíbí vypadá to hnusně... a je to k ničemu. nevíte čím to překrýt nebo jak to dát pryč z toho prgramu? Prosím pokud možno nějak zadarmo. Je mi 12 a nemám peníze děkuji :D .
Skoušel jsem programovat ve Visual Basicu 10 ale vůbec mi to nejde. A čirou náhodou jsem narazil na toto.
Neznám to a asi bych to smazal. Doporučit můžu programovací jazyk Pascal. Je to výukový jazyk a syntaxe se učí celkem jednodušše. Dobré vývojové prostředí je například Delphi 7 (to používám já), či Turbo Pascal, nebo Free Pascal.
doplněno 11.09.12 19:55:Jistě. Stáhne se tady slunecnice.cz/... . Pokud bude potřeba rád pomůžu, poradím a klidně mi napiš přímo do interní pošty nebo na mail fatalwir@seznam.cz. To bude jistější že to nepřehlédnu. Tady je screen:
doplněno 11.09.12 19:56: Neboj není to složité i když to tak vypadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.