Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozšíření disku C

Od: karliceks odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

na dicku Cé (systémový disk) mám už málo místa a chtěl bych si nainstalovat hru, jak to můžu rozšířit, přes jaký program? Pokud možno v češtině ( návod). Mám win7 Home.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Dikový oddíl C: by měl být pouze pro systém, nejvýše programy. Pokud na C: máte nějaké dokumenty, písničky, obrázky, atd., tak je přesuňte na D:

Programy doporučím odinstalovat a nainstalovat je jinam.

doplněno 10.09.12 14:21:

Ale jinak ve Windows je na to program Správce disků, najdete ho v Start-ovládací panely-Nástroje pro Správu-Správa počítače.

abcecko
hodnocení

a co ted?

2i.cz/...
bena*

75GB pro C: je docela dost... co všechno na tom C: máte?

doplněno 10.09.12 18:04:

Hry určitě vykoupnout ze systémového oddílu a dát ho na jiný oddíl, programy by bylo lepší mít taky na jiném oddíle. Ale hry určitě na systémový ne.

Jinak dobrá rada, fatalwir - určitě počítač projet CCleanerem, zřejmě tam je bordel. Klidně smažte i body obnovení (CCleaner-Nástroje), krom posledních třech, kdyby náhodou. Při inatslaci CCleaneru ODMÍTNĚTE instalaci Google Chromu.

has
hodnocení

hry a programy, ale windows mi zabíral 40 GB!

Tak to v něm máš nějaký hnůj.

doplněno 10.09.12 15:23:

Zkus si PC projet programem CCleaner.

abecko
10.09.12 14:51
hodnocení

mam C a D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]