Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poprosím vás o zodpovězení otázky. Pokud budu vlastnit modem od vodaf. ale datovou kartu od o2, budu moci surfovat? Nebo to prostě nelze a ke každému operátorovi je nutnoé vlastnit jejich zařízení?
Otázka druhá, nabízí nově virt. operátor blesk. mobil též možnost internetu, ale mám na mysli v obou případech internet do notebooku, ne v mobilech, aby mi šlapal i v pc.
Díky, Bizon
1) Modem musíte mít zřejmě ke každému operátorovi zvlášť,oni si to dobře hlídají.Dá se sice odblokovat,ale návod Vám na to dávat nemůžu.
2) Ohledně internetu v PC se myslím můžete klidně obrátit s dotazem na Telefónicu,neboť podle obch.podmínek Bleskmobilu se stáváte zákazníkem o2. Já koukal na stránky Bleskmobil,je tam jen internet v mobilu.
ad1 / to není pravda sám jsem používal modem Vodafonu s O2 internetem dokonce mi to V O2 sami doporučili díky ceně modemu
ad2/ blesk mobil nabízí dva druhy internetu který se nechá požívat i v PC ( tože je psáno internet v mobilu nic neznamená) má ale tak málo dat že se to nevyplatí
doplněno 14.11.12 09:42:Blokování na určitého operátora bylo zakázáno vyhláškou EU někdy před 5 lety
No,zřejmě ta vyhláška EU,co vyšla před pěti lety,stále ještě bloudí kolem německých hranic,protože konkrétně mohu uvést,že na modem od německého operátora o2 se mi nepodařilo chytnout internet ani v Holandsku (karty t-mobile a Vodafone) ani v Česku (Vodafone) ani v Německu s kartou Vodafone.
Možná potřebuju silnější brýle,ale já na stránkách Bleskmobile.cz žádný internet do PC nenašel.
Možnou eventualitou,jak lze mít internet v PC,je propojení s telefonem jako modemem a surfovat přes paketová data.
Ovšem s poskytovaným FUP operátorů a rychlostí připojení je to tak akorát na mašli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.