Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modem a blesk. mobil

Od: bizon* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Poprosím vás o zodpovězení otázky. Pokud budu vlastnit modem od vodaf. ale datovou kartu od o2, budu moci surfovat? Nebo to prostě nelze a ke každému operátorovi je nutnoé vlastnit jejich zařízení?

Otázka druhá, nabízí nově virt. operátor blesk. mobil též možnost internetu, ale mám na mysli v obou případech internet do notebooku, ne v mobilech, aby mi šlapal i v pc.

Díky, Bizon

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) Modem musíte mít zřejmě ke každému operátorovi zvlášť,oni si to dobře hlídají.Dá se sice odblokovat,ale návod Vám na to dávat nemůžu.

2) Ohledně internetu v PC se myslím můžete klidně obrátit s dotazem na Telefónicu,neboť podle obch.podmínek Bleskmobilu se stáváte zákazníkem o2. Já koukal na stránky Bleskmobil,je tam jen internet v mobilu.

Blesk údajně zatím nabízí pouze IVM se změšným FUP limitem 100mega/měs za stovku.

juldab*

ad1 / to není pravda sám jsem používal modem Vodafonu s O2 internetem dokonce mi to V O2 sami doporučili díky ceně modemu

ad2/ blesk mobil nabízí dva druhy internetu který se nechá požívat i v PC ( tože je psáno internet v mobilu nic neznamená) má ale tak málo dat že se to nevyplatí

doplněno 14.11.12 09:42:

Blokování na určitého operátora bylo zakázáno vyhláškou EU někdy před 5 lety

Vlastně jo - 2 druhy nternetu

Na den

Na měsíc

Ale ta FUPka je zoufalá.

No,zřejmě ta vyhláška EU,co vyšla před pěti lety,stále ještě bloudí kolem německých hranic,protože konkrétně mohu uvést,že na modem od německého operátora o2 se mi nepodařilo chytnout internet ani v Holandsku (karty t-mobile a Vodafone) ani v Česku (Vodafone) ani v Německu s kartou Vodafone.

Možná potřebuju silnější brýle,ale já na stránkách Bleskmobile.cz žádný internet do PC nenašel.

Možnou eventualitou,jak lze mít internet v PC,je propojení s telefonem jako modemem a surfovat přes paketová data.

Ovšem s poskytovaným FUP operátorů a rychlostí připojení je to tak akorát na mašli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]