Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřeboval bych si udělat takovéto logo
záleží na kvalitě výstupního videa a rychlosti tvého procesoru. Schválně jsem to zkusil na svém pár let starém dvoujádru 2,1 GHz, rozlišení jen 480x320 a každý snímek mi to renderuje půl minuty. je jich tam 600, takže to vychází asi na 5 hodin :D Pokud jsi nechal rozlišení 1920x1080 tak se to může vyšplhat až na desítky hodin
Jinak na netu jsou nějaká renderovaná videa, co dělali "běžní"lidé, video má asi 5 minut a na pořádném (domácím) stroji se renderovalo asi půl roku
Tohle je moje oblíbené, ty auta by člověk nerozeznal od reality
Tak jak jsem počítal,tak mi to uložení vychází na něco přes 10 hodin :D neni tu nějaký jiný způsob (popřípadě program) v kterým by to šlo udělat zdarma a rychleji? děkuji.
Zdravím,kolik mám snímků bohužel nevím.Mám verzi 2.63a a v té se jaksik nevyznám.Ale zdásemi,že tam ty snímky ani nejsou napsané.
doplněno 10.09.12 17:47:stáhl jsem si verzi 2.49B a snímku mám 22371
V každé verzi jsou ty snímky napsané i Já je tam mam
a maš je dole pod časovou osou (viz 1 obr.)
při renderování obrázku či videa jsou zas nahoře nad obrázkem (viz 2 obr.)
doplněno 10.09.12 18:02:To video povyrenderování bude mít 30-45 minut,To se na čekáš než to budeš mít vyrenderovany. Já bych to nerenderoval v jednom kuse skusil bych to vyrenderovat pokouskach a pak bych ty první videa a další,další,... nahazel do
zvuky,taky složím hudbu k videu a dám render a mám finální video.
Jen můj názor
a jak to myslíš? ja to nějak nepochopil
doplněno 10.09.12 19:23:jako pochopil,ale ja ten blender mám právě cca 5 dnu tak nevím jeho funkce ještě pořádně,takže semnout musítě jak z amatérem prosím
no,když to budeš rederovat v celku,tak budeš čekat dlouho a nic moc neuděláš
skusto rederovat pokouskach že bys měl 1,video 10 minut /2.video 15 min /3video 10min
1.videjem bys mohl už pracovat v nějakým video editoru,přidáš vfx efekty zvuky než se tí vyrenderuje další video tak máš už kousek videa hotovy a takle pokračuješ dal až dokonce.
Jak si myslíš že dělají animovaný filmy?
filmy vnikají z kratkych záběru(z scén)
kdyby animátoři to dělaly v kuse tak by se asi zbláznily a nic by neuďály
a jak to mám udělat,po těch kouskách? když dam animation a pak to zastavim tak mi to zas dělá odznovu
na časový ose si nastavíš ,třeba -budeš chtítzačit od začátku takže si nastavíš 1 snímek na začátek a na konečný nastavíš 5000(+-)
necháš to vyrenderovat,tomáš asi nějakých 9-15minut,to máš první video,Druhé video si musíš nastavit,tam kde ti to první skončilo
tedy na začátek dáš těch 5000 a nakonec si nastavíš třeba 12453 a dáš reder. A stím třetím videjem to udělaš to samé,nastavíš zas těch 12453 ->> 15753 a tak dál a dal možna jich budeš mít více
a to se všechno,tohle nastavuje pod tou časovou osou nebo v záložce RENDER viz obr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.