Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

20 Th Century Fox (Blender)

Od: radlik2* odpovědí: 33 změna:

Zdravím,potřeboval bych si udělat takovéto logo

vše dělám podle videa,ale nevím jak to uložit.Jak to prosím uložím? děkuji.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

AHOJ- Co přesně potřebuješ uložit? do souboru blend. nebo video soubor avi,wmv.

radlik2*
hodnocení

Pokud by bylo možno,tak do avi.Pokud by to nešlo,tak do wmw.

V založce RENDER(ikona foták) dole si najdi OUTPUT->podtím maš umístění kam to bude uložené složka C:/tmp... ->rozkliknout

PNG (a tady máš možnost na výběr typu videa vyber si avi )->nahoře kliknout na ANIMATION nobo Ctrl+F12 a nechaš to vyrenderovat do výslednýho videa

20 Th Century Fox (Blender)

radlik2*
hodnocení

děkuji,skusím to :)

radlik2*
hodnocení

už to něco dělá :) a jak to bude prosím dlouho trvat?

záleží na kvalitě výstupního videa a rychlosti tvého procesoru. Schválně jsem to zkusil na svém pár let starém dvoujádru 2,1 GHz, rozlišení jen 480x320 a každý snímek mi to renderuje půl minuty. je jich tam 600, takže to vychází asi na 5 hodin :D Pokud jsi nechal rozlišení 1920x1080 tak se to může vyšplhat až na desítky hodin ;)

doplněno 09.09.12 23:39:

Jinak na netu jsou nějaká renderovaná videa, co dělali "běžní"lidé, video má asi 5 minut a na pořádném (domácím) stroji se renderovalo asi půl roku :)

doplněno 09.09.12 23:40:

Tohle je moje oblíbené, ty auta by člověk nerozeznal od reality :)

praivo*
Rendering time: 110 days...

nevím jak to bude dlouho trvat ,to zaleží na délce,kvalitě a rozlišení (+compozice) tvého videa.:)

větší kvalita =delší čas renderu

nejníší kvalita = krátký čas renderu *palec*

taky záleží na grafice a paměti, na procesoru *klik*

radlik2*
hodnocení

me to taky vycházi tak na 5 Hodin :-/ ale co se dá dělat,hlavně že se to uděla.A to videjko co jsi mi poslal,je moc pěkné,asi nevíš,jak se tam ty auta v tom dělají že?

radlik2*
hodnocení

a japajp,tobě moc děkuji zato,že si mi řekl jak se to uložuje *palec**pusa*

zamálo, model auta CAMARO si můžeš sáhnout zde download.hellshare.cz/... ;)

radlik2*
hodnocení

a kdybych si chtěl udělat nějakou animaci jako např. krátkou 3 minutovou blbůstky jako třeba 2 postavy co by řelazi strom (to je jen příklad) tak šlo by nějak udělat,abych si to první přehrál,než bych to renderoval?

doplněno 10.09.12 00:10:

*žezali

radlik2*
hodnocení

*řezali :D

realista*
hodnocení

0x

Tady už to mají hotové, jde tam udělat vše co žádáš.

1) ivipid.com/...

2) pcworld.cz/...

radlik2*
hodnocení

nejde se mi tam zaregistrovat,jakto?

doplněno 10.09.12 00:25:

už to jde

radlik2*
hodnocení

nejde mi to stáhnout,co mám udělat?

doplněno 10.09.12 00:36:

chce to pomě abych poslal sms nebo co..

radlik2*
hodnocení

Tak jak jsem počítal,tak mi to uložení vychází na něco přes 10 hodin :D neni tu nějaký jiný způsob (popřípadě program) v kterým by to šlo udělat zdarma a rychleji? děkuji.

AHOJ, kolik snímku máš na té animaci? Jinak si skus změnit typ souboru z avi na Xvid.

radlik2*
hodnocení

Zdravím,kolik mám snímků bohužel nevím.Mám verzi 2.63a a v té se jaksik nevyznám.Ale zdásemi,že tam ty snímky ani nejsou napsané.

doplněno 10.09.12 17:47:

stáhl jsem si verzi 2.49B a snímku mám 22371

V každé verzi jsou ty snímky napsané i Já je tam mam

a maš je dole pod časovou osou (viz 1 obr.)

při renderování obrázku či videa jsou zas nahoře nad obrázkem (viz 2 obr.)

doplněno 10.09.12 18:02:
20 Th Century Fox (Blender) #2
10.09.12 18:03

2 obrázek

20 Th Century Fox (Blender) #3
radlik2*
hodnocení

u verze 2.49b mám 22371 a u verze 6.23a mám 24445

To video povyrenderování bude mít 30-45 minut,To se na čekáš než to budeš mít vyrenderovany. Já bych to nerenderoval v jednom kuse skusil bych to vyrenderovat pokouskach a pak bych ty první videa a další,další,... nahazel do

Adobe After Effects a začal bych už je upravovat,kde si přídám nějaký efekty,barevnou corekci ,sem tam něco odstraním a přidám

zvuky,taky složím hudbu k videu a dám render a mám finální video.;)

Jen můj názor*klik*

radlik2*
hodnocení

a jak to myslíš? ja to nějak nepochopil

doplněno 10.09.12 19:23:

jako pochopil,ale ja ten blender mám právě cca 5 dnu tak nevím jeho funkce ještě pořádně,takže semnout musítě jak z amatérem prosím

no,když to budeš rederovat v celku,tak budeš čekat dlouho a nic moc neuděláš

skusto rederovat pokouskach že bys měl 1,video 10 minut /2.video 15 min /3video 10min

1.videjem bys mohl už pracovat v nějakým video editoru,přidáš vfx efekty zvuky než se tí vyrenderuje další video tak máš už kousek videa hotovy a takle pokračuješ dal až dokonce.

Jak si myslíš že dělají animovaný filmy?

filmy vnikají z kratkych záběru(z scén)

kdyby animátoři to dělaly v kuse tak by se asi zbláznily a nic by neuďály *zed*

radlik2*
hodnocení

a jak to mám udělat,po těch kouskách? když dam animation a pak to zastavim tak mi to zas dělá odznovu

na časový ose si nastavíš ,třeba -budeš chtítzačit od začátku takže si nastavíš 1 snímek na začátek a na konečný nastavíš 5000(+-)

necháš to vyrenderovat,tomáš asi nějakých 9-15minut,to máš první video,Druhé video si musíš nastavit,tam kde ti to první skončilo

tedy na začátek dáš těch 5000 a nakonec si nastavíš třeba 12453 a dáš reder. A stím třetím videjem to udělaš to samé,nastavíš zas těch 12453 ->> 15753 a tak dál a dal možna jich budeš mít více

a to se všechno,tohle nastavuje pod tou časovou osou nebo v záložce RENDER viz obr.

20 Th Century Fox (Blender) #4
radlik2*
hodnocení

dobře děkuji,skusím to.A můžu se zeptat,jakou máte verzi blenderu?

mám verzi 6.23a

radlik2*
hodnocení

tak i po těch částech mi to taky trvá strašně dlouho.Nakonec to dělat nebudu.Mám nato strašně slabý notebook :(

10.09.12 21:47

škoda :(

radlik2*
hodnocení

tojono *zed*tak toto téma uzavírám bohužel nevím jak *plac*

radlik2*
hodnocení

ono to asi neuložím v blenderu když mám 1 jadro procesor 2.13 GHz že? :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]