Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Photofiltre Studio

Od: cituska* odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych se naučit upravovat své fotky,ale nevím kde najít ke stažení "Photofiltre Studio"*zed*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

Např.: stahuj.centrum.cz/...

*zed*

*smich*

doplněno 09.09.12 22:47:

Aha - já myslel, že ten program znáš...

V takovém případě ti doporučím jiný - Picasa, je intuitivní a na jednoduché úpravy (od jasu, barvy, výřezů, rovnání až třeba po korekci červených očí) bohatě stačí...

cituska*
hodnocení

Děkuji, ale jak koukám je to v angličtině a tu nezvládám.Je k tomu někde i český překlad*dril*

doplněno 09.09.12 22:37:

A pokud je jak to dát dohromady

naihonn*

Hned pod tím máte stáhnout češtinu. A ta se jen rozbalí do adresáře s programem, na tom by nemělo být nic těžkého. Jinak novější verze už nejsou zadarmo, na to pozor.

doplněno 09.09.12 22:51:

Mno jo, už je níž vyčerpávající odpověď. :)

ladinpraha*

iz*
hodnocení

3x

PhotoFiltre Studio je od verze 8 zpoplatněno, novější verze můžete bezplatně používat jenom 30 dnů. Chcete-li Photo Filtre používat déle, doporučuji stáhnout si starší verzi.

PhotoFiltre Studi/...

Čeština do PhotoF/...

___ Návody k programu/...

Fórum o PhotoFilt/...

doplněno 10.09.12 01:30:

Není zač.

cituska*
hodnocení

ivzez-děkuji za upozornění o zpoplatnění,to bych si naběhla.*dril*

praivo*
hodnocení

1x

Já bych spíš doporučil GIMP. Schopnostmi se pro běžného uživatele vyrovná Photoshopu, ale je zdarma (open source)

Z Picasy u mne má využití jen opravdu povedený jednoduchý prohlížeč obrázků (Picasa Photo Viewer).

radlik2*
hodnocení

0x

skus toto uloz.to/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]