Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání obrazovky

Od: nekdo007* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.

Chci dát na YouTube jedno video, jenže ho nejdřív musím nějak vytvořit. Jde o snímání obrazovky, chci si nahrát jednu hru, jenže nevím, jaký program si na to mám vybrat. Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit? Dík.

PS: Hlavně aby to bylo zadarmo :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filuta*
hodnocení

1x

Zkus Fraps, PlayClaw, Bandicam. Ty jsou asi nejpoužívanější. Ani jeden není zadarmo, ale třeba ti postačí i s omezeními, které ve free verzi mají.

doplněno 09.09.12 16:45:

Úplně zdarma by měli být programy WeGame a X-Fire. Primárně slouží trochu k něčemu jinému, ale oba dva v sobě tuto funkci mají.

hanher*
stribrnak*

doporučím tento: slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Zkus program Camtasia Studio

praivo*

5375 Kč nějak není zadarmo...

Programy z odkazů na Studnu či Slunečnici nejspíš fungovat nebudou, ano hra je trochu něco jiného než pracovní plocha.

WeGame mi nedávno nešlo stáhnout, ale X-Fire zkusím, vypadá zajímavě.

Zatím mám PlayClaw 2.1.0 - na jednom počítači legální z GiveawayOfTheDay.com, na druhém crack (nemám moc peněz).

doplněno 09.09.12 21:49:

X-Fire funguje :-D Tak už vím, co legálního si vzít k LFS :)

@nekdo007, zkus to ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]