Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Chci dát na YouTube jedno video, jenže ho nejdřív musím nějak vytvořit. Jde o snímání obrazovky, chci si nahrát jednu hru, jenže nevím, jaký program si na to mám vybrat. Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit? Dík.
PS: Hlavně aby to bylo zadarmo :D
Zkus Fraps, PlayClaw, Bandicam. Ty jsou asi nejpoužívanější. Ani jeden není zadarmo, ale třeba ti postačí i s omezeními, které ve free verzi mají.
doplněno 09.09.12 16:45:Úplně zdarma by měli být programy WeGame a X-Fire. Primárně slouží trochu k něčemu jinému, ale oba dva v sobě tuto funkci mají.
5375 Kč nějak není zadarmo...
Programy z odkazů na Studnu či Slunečnici nejspíš fungovat nebudou, ano hra je trochu něco jiného než pracovní plocha.
WeGame mi nedávno nešlo stáhnout, ale X-Fire zkusím, vypadá zajímavě.
Zatím mám PlayClaw 2.1.0 - na jednom počítači legální z GiveawayOfTheDay.com, na druhém crack (nemám moc peněz).
doplněno 09.09.12 21:49: X-Fire funguje Tak už vím, co legálního si vzít k LFS
@nekdo007, zkus to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.