Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s USB

Od: rockos odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
mám menší problém. Na USB disku mi to píše, že je volných pouze 183 MB z celkových 3,94 GB, nicméně když ho otevřu, tak je prázdný. Mám takové tušení, že sem ho použil i přes ReadyBoost, no jistý si nejsem. Ale kdyby jo, tak by se tam snad mělo ukázat.. A když se doklikám k tomu ReadyBoostu, abych ho mohl náhodou vypnout, kdyby tam byl, tak mi to píše, že zařížení nelze použít z důvodu, že je nutných alespoň 235 MB, což chápu, ale neleze mi do hlavy, kam se tedy poděl zbytek místa z USB.
Za jakoukoliv radu děkuji, Milan

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud na flešce nemáš nepostradatelná data, odstaň ve správci disků oddíl a vytvoř jej znovu, včetně formátu...

Start - Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správa disků...

Stačí v Tento počítač kliknout pravým na disk a dát Naformátovat. Systém souborů dejte FAT32 a NEDÁVEJTE Rychlé formátování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]