Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu přestalo mě jít video v prohlížeči exploreru. A nemohu přijít kde je problém. Poradí mě někdo.Děkuji
doplněno 09.09.12 16:54:Moc děkuji za rady,ale nic nepomohlo:.(
Nainstalujte si nejnovější verzi Adobe Flash Playeru: stahuj.centrum.cz/...
Doporučuju nainstalovat i nejnovější verzi Microsoft Silverlight: stahuj.centrum.cz/...
Předpokládám, že používáte nejnovější verzi Internet Exploreru (tedy verzi 9 pro Windows Vista a Windows 7 nebo verzi 8 pro Windows XP). Pokud ne, nejvější IE stáhnete zde: windows.microsoft.com/...
Zkuste uvést příklad stránky, kde to video přestalo fungovat. Pak bude jasnější, jestli jde o Flash Player, Silverlight nebo i něco jiného, např. Real Player.
Dobrý den, na seznamu.cz, jak jsou třeba novinky, ale pokud se chci kouknout na to samé video ve Firefoxu tak to funguje bez problému
doplněno 09.09.12 18:07:je to jen černá obrazovka, zvuk jede bez problému,ale obraz nejde
To jo, tam to bude podle všeho odrůda flash playeru. Doporučil bych stáhnout přímo od výrobce.
Takže na téhle stránce: get.adobe.com/...
Vyberte váš operační systém, pak zvolte Flash Player for Internet Explorer, zrušte zaškrtnutí u toho McAfee a dejte stáhnout.
Pak zavřete prohlížeč a nainstalujte to, co se stáhnulo, klidně bych nechal povolit instalaci aktualizací, nebo můžete dát, aby vás to upozornilo na novou verzi. Po skončení instalace zase pusťte prohlížeč a už by všechno mělo fungovat jak má.
doplněno 09.09.12 18:15:V případě IE to asi bude nabízet místo McAfee Chrome a toolbar, tak to prostě taky zrušte zaškrtnutí.
naihonn@ moc děkuji za radu jel jsem podle Vašeho návodu a stále to nejde je zajímavé že třeba na atlasu.cz video jde nebo jest-li je možné,že by na seznamu byl problém?
Nevím, mě video i v IE jde, i když bych tenhle prohlížeč nikdy nepoužíval. Vím, že jsem kdysi řešil, že u youtube mi nešel ve fullscreenu obraz, ale tohle vypadá jinak. Zkuste sem nebo vnitřní poštou poslat odkaz přímo na nějakou tu stránku s videem, kde vám to nejde. Ale jinak už mi dochází nápady.
Pokud to přestalo náhle fungovat teď nedávno, tak než složitě hledat problém, dá se to leckdy vyřešit vrácením stavu systému pomocí nějakého bodu obnovení z doby, kdy to šlo, jak má. Jinak to může být nějaká blbost, kterou člověk bude hledat dlouho.
To jo, dneska jsem měl zrovna výjimečný nával snaživosti. Asi to bude tím zlepšením stravovacích návyků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.