Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaký přehrávač mi přehraje video z fotoaparátu Nikon D3100 z webu jsem stáhnul Qick time,ale tam se mi video seká.
Děkuji za rady.
Při přehrání přímo ve foťáku na jeho displeji je vše ok? Jestli jsou výpadky už tam tak je prostě pomalá karta a foťák "nestihnul" vše uložit. Řešením je buď nahrávat v nižším rozlišení nebo koupit rychlejší kartu.
Jestli jsi už video přehrál do počítače a seká se při přehrávání tam tak je nejpíš pomalý počítač - jestli jde o HD video tak to je relativně náročné na výkon počítače.
QuickTime je pod Windows těžkopádný, neohrabaný, nestabilní... Nainstalujte si QuickTime alternative a videa by pak měla jít přehrát pod Windows Media Playerem nebo jiným přehrávačem.
CCCP v tomto případě nepomůže, ikdyž doporučoval bych Vám ho nainstalovat, Windows media Player pak přehraje drtivou většinu filmů i písniček. Pokud budete potřebovat přehrávat soubory RealMedia, nainstalujte si RealAlternative, což je něco jako ten QuickTime Alternative.
Ale je možné, že i výkon počítače nestačí, protože video je opravdu ve vysoké kvalitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.