Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videa z fotoaparátu

Od: wroclav* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jaký přehrávač mi přehraje video z fotoaparátu Nikon D3100 z webu jsem stáhnul Qick time,ale tam se mi video seká.

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusil bych VLC player, popřípadě nainstaloval kodeky CCCP. Jestli to nepomůže, tak pročistit PC programem CCleaner.

doplněno 09.09.12 09:36:

A nepřehráváte video přímo z fotoaparátu? Mohlo by to být způsobeno pomalým prenosem. Zkuste video nejprve nakopírovat do počítače a pak přehrát.

petr123*
hodnocení

0x

Při přehrání přímo ve foťáku na jeho displeji je vše ok? Jestli jsou výpadky už tam tak je prostě pomalá karta a foťák "nestihnul" vše uložit. Řešením je buď nahrávat v nižším rozlišení nebo koupit rychlejší kartu.

Jestli jsi už video přehrál do počítače a seká se při přehrávání tam tak je nejpíš pomalý počítač - jestli jde o HD video tak to je relativně náročné na výkon počítače.

bena*
hodnocení

0x

QuickTime je pod Windows těžkopádný, neohrabaný, nestabilní... Nainstalujte si QuickTime alternative a videa by pak měla jít přehrát pod Windows Media Playerem nebo jiným přehrávačem.

CCCP v tomto případě nepomůže, ikdyž doporučoval bych Vám ho nainstalovat, Windows media Player pak přehraje drtivou většinu filmů i písniček. Pokud budete potřebovat přehrávat soubory RealMedia, nainstalujte si RealAlternative, což je něco jako ten QuickTime Alternative.

Ale je možné, že i výkon počítače nestačí, protože video je opravdu ve vysoké kvalitě.

praivo*

Na co QuickTime, ať si najde ten VLC, nebude se s tím muset s**t a a nebude muset ani instalovat kodeky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]