Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace programu wordpad

Od: mirekmirek340* odpovědí: 12 změna:

Jak nejsnáze odinstalovat wordpd

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Wordpad je součást Windows a nejde úplně odinstalovat.

P.S.: Běžný uživatel by se v systémovém nastavení nebo systému a jeho součástech neměl hrabat.

hodnocení

0x

A proč ti vadí? (Jestli se můžu zeptat.)

hodnocení

0x

Nainstalovat OpenOffice či zakoupit MS Office, nastavit ho jako výchozí a o Wordpad se nezajímat? :)

rv*
hodnocení

0x

Asi nechcete odinstalovat wordpad, ale vadí vám něco jiného. Když napíšete co, někdo vám poradí. Pokud by vám náhodou chybělo místo na harddisku, které wordpad zabírá, tak si ten soubor wordpad.exe najděte a smažte, ale je to tak málo, že to nestojí za řeč..

Takhle natvrdo mazat součásti systému je pěkná blbost. Člověk si tím koleduje o problémy.

doplněno 09.09.12 22:14:

praivo: *zed* Wordpad nejde odebrat ani jako součást systému. Alespoň ve WIN XP v tom seznamu odebrání není.

praivo*
hodnocení

0x

Jde odinstalovat, jen mi napiš verzi tvých Windows. Někde je položka "Přidat/Odebrat součásti systému" (v XP tuším pod Přidat/Odebrat programy, v případě potřeby se můžu podívat do 7, XP a 98SE). Tak pak snačí najít WordPad (asi někde mezi Nástroji).

bena*

Faktická poznámka: Tím ale Wordpad ani jinou součást systému ÚPLNĚ neodinstalujete. ;)

praivo*

Ale neuvidí ho tam a bude spokojený :)

mirekmirek340*
hodnocení

Mám w7 Ultimate,a myslím,že nejsem BFU.Teď jsem přesunul -hiberfile.sys- ze systémového SSD disku Na druhý HDD (kopírovalo to mých 8GB RAM)a

to si myslím běžný uživatel nedělá.Prostě tam ten WordPad nechci.Děkuji za odpověď.

a já myslím, že jen machruješ *smich* nechceš wordpad? nainstaluj si nějakou distribuci Linuxu ;)

mirekmirek340*
10.09.12 17:09
hodnocení

Ach jo!

praivo*

Jo, nemachruj.

1. Ten soubor se jmenuje hiberfil.sys

2. Přesunutí nemá význam, smazání taky ne. Když se ho chceš zbavit, je třeba vypnout hibernaci.

fatalwire, proto jsem se ptal na verzi Woken - naposled jsem to dělal ve W98SE.

doplněno 10.09.12 21:06:

Ve W7 by na to měl být nějaký program, zkusím ho najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]