Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání příloh

Od: kasandra70* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu, když mi někdo pošle přílohu nějakou, tak ji bohužel neotevřu, naskočí mi program internet explorer přestal pracovat a tato babulka mi průběžne naskakuje i normálně, když jsu na internetu, nveíte co s tím a jak nebo co si nainstalovat, abych otevřela všechny přílohy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

V přílohách se nejčastěji posílají dokumenty, tabulky nebo prezentace (k jejich otevření potřebujete Ms Office nebo Open Office či Libre Office), PDF (Foxit Reader) a obrázky (na ty doporučuji Irfan View).

S výjimkou Ms Office (tu je nutno zakoupit) najdete potřebné programy např. na Stahuj.cz .

kasandra70*
hodnocení

ještě se zeptám, když si nainstaluji novější verzi Internetu, tak minule se mi vše ztratilo, jak to udělat, abych měla vše zachované?

bena*

Pokud si nainstalujete nový Internet Explorer, nic neztratíte. Vy vlastně ten starý aktualizujete.

Pokud ale budete instalovat jiný prohlížeč (třeba Avant Browser nebo Operu), tak vše zůstane v IE a budete si to muset přes funkci Import&export přesunout do nového prohlížeče.

Ještě se zeptám - nemáte v Internet exploreru takové lišty od Google, ASK, babylon, ICQ či od jiných výrobců? Pokud ano, odinstalujte je, protože IE zpomalují a možná můžou za to, že vám prohlížeč padá.

Nejnovější Internet Explorer 9 si stáhnete tady: windows.microsoft.com/...

Pokud máte Windows XP, tak si stáhněte starší IE8, protože nejnovější IE9 tam nefunguje.

Pokud by problém trval, tak skočte do Start-Ovládací panely-Možnosti internetu-Upřesnit a tam klikněte dole na tlačítko Obnovit... tím se IE vyresetuje do původního nastavení (oblíbené položky by měly zůstat netknuté).

kasandra70*
hodnocení

moc děkuji za rady, vážně moc moc děkuju

hodnocení

1x

Máte nejnovější Internet explorer? Já bych doporučil jiný prohlížeč. Třeba Firefox, Operu nebo Maxthon. Hlavně ne Google Chrome. *stop*

doplněno 08.09.12 16:31:

windows.microsoft.com/...

kasandra70*
hodnocení

nevím jeslti mám nejnovější, jak to zjistím a jak´ho získat? normálně nainstalovat novější verzi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]