Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obrátit obrazovku

Od: kasandra70* odpovědí: 16 změna:

dobrý den, proím moc o radu, obrátila se mi celá obrazovka na PC vzhůru nohama, jak obrátit nazpět? diky moc za rady

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli je obrazovka vzhůru nohama tak CTRL a ALT zmačknout zároveň a k tomu šipku dolů...

Ne ne, Ctrl+Alt+šipka nahoru.

Ano, omlouvám se, šipka dolů je na obraz vzhůru nohama *hi*

hodnocení

2x

Jednou se toto stalo uz nás ve škole (to tam bývaly ještě CRT monitory, takové ty velké krabice) a učiteli se nechtělo otáčet hlavu, tak jednoduše čapnul monitor a otočil ho. *smich* A pak to přes nastavení vrátil zpět.

kasandra70*
08.09.12 15:19
hodnocení

díky všem

bena*
hodnocení

0x

Zkuste na ploše 2x zmáčknout Ctrl + šipka doprava. Mělo by se to spravit.

kasandra70*
hodnocení

zkouším a nejde to, normálně n klávesnici mačkám ctrl a šipku doprava a nic:(

ladaadal*
hodnocení

0x

Kdysi se mi to stalo taky, žádné rady nepomáhali, musel jsem najet na start a restartovat.

kasandra70*
hodnocení

nepomohlo to

ladaadal*
hodnocení

0x

Tak vydrž na někoho, kdo s tím má zkušenosti, mě zkoušel tenkrát kolega navigovat někam do nastavení, ale nevím jestli woknousů nebo monitoru. Dej pak vědět, jak jsi dopadla.

hop®
hodnocení

0x

ulozto.cz/... *smich*

doplněno 08.09.12 09:03:

Láďo:

- nevíme JAK se TO otočilo... *stop*

- k prográmku jsem přidal odpovídající xichtík... ;)

doplněno 08.09.12 09:29:

Láďo, jen technická:

- tray je po spuštění vpravo nahoře ;)

- program stačí spustit znovu a vše se vrátí do normálu - pokud startujeme Enterem třeba z TC, není problém, pouze znova odEnterujem...

ladaadal*
hodnocení

0x

Hope, to je prográmek (legrační) a stačí dole vpavo vypnout, ale tazatelovi se to otočilo jiným způsobem - přes woknowsy.

doplněno 08.09.12 09:23:

Hope, už mi to došlo*smich*. Taky jsem ten prográmek kdysi schytal od nějakého dobrého kamaráda a dost dlouho mi trvalo, než jsem si vůbec té ikony v tray liště všimnul. Já taky přesně nevím, jak se to tazateli otočilo, ale vím, že u XPéček jsem nějak blbě pomačkal víc kláves nebo některou víckrát a už to bylo. A dost dlouho jsme zápasili s otočením zpět.

stribrnak*

pomůže toto?

Jak obrátit obrazovku

ondraaaiasek
hodnocení

0x

Já bych doporučil antivir. Pokud jste si to neotočil sám tak to musel být nějaký program ... takže vir

praivo*

Nevěřil bys, jak je jednoduché omylem tu kombinaci zmáčknout. Nemusí všechno hned nutně být vir.

Opravdu se to stane, že ani člověk neví jak. Před pár lety na PC táboře se to stávalo každých pět minut. Když dětičky hrály Harryho Pottera kde se pomocí Altu a šipek (nebo čím) kouzlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]