Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradno, prosím mohli by jste mi pomoct koupil jsem si tablet P745 a když jsem se připojil na naš router asus RT-N10E a nenajížděli mi stránky nic a sestře na tabletu také ne a mamce také ne všechno stejné ale mě to začalo vydit protože jsem si ho koupil hlavně kvůli internetu tak jsem šel do prodejny a tam mi řekli že to není chyba ale mám slabé připojení ale připojení mám hodně silné a rychlé tak jsem to nechal poslat na reklamaci tam to vyzkoušeli a napsali že jim to šlo a že mám závadu někde u sebe doma. Že mám něco v routeru blbě nainstalovaného přitom na telefonu bez andridu hrozně blbém sice dotykovém to vše normálně natotéž připojení beží nevíte proč to nejde natom tabletu nebo co mám dotoho routeru ještě nainstalovat aby mi to šlo. Bylo mi to řečeno v prodejně že tam mám něco nainstalovat ale neřekli co a nevím si stím rady. Díky za odpověd a přeji krásný hezky prožitý večer. z pozdraven Stengi (honza)
Zkus se podívat do nastavení routeru, jestli není připojení povolené pouze pro některé MAC adresy.
A to musím napojit ten router přes počítač nebo v počítači stačí když sem bezdratově připojenej a podívat se nato?
Na ´kouknutí´ stačí, když jsi připojený wifi... Konfiguraci je ale lépe dělat přes kabel, protože některé změny bezdrátové připojení odpojí.
Pokud je omezení na MAC zapnuto, musíš do seznamu (tabulky) přidat MAC všech zařízení, kterým chceš připojování na wifi routeru povolit.
Pokud není problém v omezení MAC, zkontroluj, zda jsou v pořádku hesla a případně IP - zda se tablety připojí aspoň na router...
doplněno 07.09.12 23:51:Připojení na router - do adresního řádku prohlížeče (např. IE, Opera...) napíšeš IP adresu routeru (default je 192.168.1.1) a na dotaz zadáš jméno administrátora (deafult admin) a heslo (default admin)... Defaultní (továrně přednastavené) hodnoty ale asi budou změněny při konfiguraci)...
Pokud jsi router nekonfiguroval, kontaktuj toho, kdo to dělal - je snadné tam něco změnit ´špatně´, pokud nevíš co a jak...
No - to není od "startu" - poté, co se dostaneš (viz výše) do managementu routeru, postupuj podle manuálu - pokud ti potom bude něco nejasného, ´sejmi´ okno a pošli dotaz...
Jaké máš Win?
tablet se na router připojí akorát sem celkem poleno na pc tak kde najdu to připojení atd? vím že je to blbá otázka ale já to nevím :///
A tak se chci zeptat našel jsem to a co mám udělat vše tam jestli mi můžeš udělat malý návodeček v této podobě. start->ovladaci paneli atd. něcco takového. já se v tom nevyznám díky moc.
No - na ´vzdálenou plochu´ se mi nechce... Zkusíme to ještě jednou...
1. máš IP, UserName a heslo k routeru? pokud ano -
2. nastartuj nějaký netový prohlížeč a do adresního řádku zadej onu IP, po nastartování SW pro management routeru UserName a heslo, otevře se možnost úprav konfigurace...
doplněno 08.09.12 21:55:Výborně - ale já se ještě vrátím k jedné možnosti... Koukni do počítače (který se na net dostane), jakým způsobem je řešena IP - je pevná a nebo DHCP? Ťukneš pravým na síťové připojení , pak na Vlastnosti, najdeš Protokol sítě internet TCP/IP, opět Vlastnosti - a tambude buďto IP zadána a nebo zatržena vloba DHCP... Je to na tabletech nastaveno stejně? Pokud by byla IP zadána, pak IP adresy se musí v posledním bytu (trojčíslí) lišit, ale předešlá tři trojčíslí musí být stejná, stejná musí být v tom případě i brána a maska...
doplněno 08.09.12 22:17:Hmmm... Tak toho necháme... Nemáš někde v okolí znalejšího kámoše? Na samtě na konci světa přece nebydlíte...
ahoj ano to jo a co vtech konfiguracich mam dělat tam jsem se dostal a co v těch konfiguracích mám udělat to nevím jinak tam jsem se dostal přes mozilu. ale nevím právě co mám dělat tam
hele tetka jsem to vubec nepochopil. ja sem takovej že tomu nerozumím nechceš na tom skype to udělat dám ti tam sdílení a ty budeš říkat co a jak a když půjde o tablet zapnu web kameru
hele ja to fakt potřebuji) mě to je jedno klidně si mě potom odstran nemusime kecat jen mě budeš navigovat přes to sdílení obrazovek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.