Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přes steam sem si nainstaloval hru, jenže se mi vypínala, tak sem ji dal do režimu kontability a pak to začlo všechno blbnout, skoušel sem steam odinstalovat včetně té hry a teď sem zjistil že mi nešlo pustit Counter Strike Source, odinstaloval nainstaloval znovu a ukazuje se mi tam tohle:
Engine Erroe
Available memory less than 128MB! - 795720
Nevíte co s tím? Prosím poraďte
Tak nejdřív se podívej kolik máš volné paměti. Dáš Ctrl + Alt + Delete a Správce úloh dole vpravo je to napsané. Dál se podívej do nastavení Steamu jestli náhodou nemáš zapnuté betatestování. Když jsem to měl zaplé tak mi nešla ani jedna hra, protože Steam vždy spadl. Popřípadě se obrať na podporu Steamu support.steampowered.com/...
Counter strike source sem nehrál přes steam, to sem měl nainstalované demo verzi + textury a patchy.
Akorát dneska sem instaloval hru přes steam něco sem s tim udělal (viz, nahoře) a od té doby to blbne.
No to okýnko píše "Dostupná pamět je menší než 128MB."
doplněno 07.09.12 22:19:Zkus povypínat všechny nepotřebné programy. (Skype, ICQ, internetový prohlížeč,...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.