Nejste přihlášen/a.
0x
Je to jednoduché. Stačí mít nějaký kazetový magnetofon, pak si musíš sehnat kabel, který má na obou koncích 3,5mm jack (bohužel si nevybavuji jeho specifický název) a jeden konec pak zapojit do magnetofonu (do zdířky pro sluchátka - zvukový výstup) a druhý konec zapojit do počítače, resp. do zvukové karty do konektoru zvukového vstupu (modrá zdířka).
Pak spusť program Záznam zvuku, který nalezneš ve Start/Všechny programy/Přislušenství/Zábava. Tam si nastav vstupní zařízení na zvukovou kartu a stiskem tlačítka Record můžeš začít vesele nahrávat...výsledek si poté uložíš (pozor, jde to jen ve formátu .waw, ten docela dost zabírá, ale je kvalitní) a pomocí některého vypalovacího programu (možná to umí i Windows Media Player - neověřeno) to vypálíš jako hudební CD (třeba Nerem). A to by mělo být všechno.
P.S.:I když to bude asi zbytečné, přesto pokud plánuješ MCčka převádět opravdu často, mohu doporučit kazetový magnetofon do 5,25 šachty v počítači: conrad.cz/... . Rozhodně se ale nejedná o levnou záležitost(skoro 4000 Kč:D), takže je to spíše pro vážné zájemce
sry ze otravuju, jsem trubka, moc tomu nerozumim...uz to mam...jeste se zeptam jake je nejlepsi nastaveni pro nahrani (vzorkovaci frekvence atd.). A jde v softu prevest mono na stereo, mam old kazetu, kde uz je spatny zaznam (hraje jen z jednoho repro)?
já nejsem audiofil, takže mě vždy stačily střední hodnoty, takhle ti to od oka neřeknu. Řikal jsem ti až koukneš na nastavení záznamu L a P..pokud ti to jinak hraje na oba tak by to bylo divné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.