Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
brzy mě čeká nástup na VŠ, s čímž se pojí každotýdenní dojíždění domů a zpět do místa školy. Od ntb mám brašnu, kterou jsem dostala při jeho koupi, avšak mě přijde nepohodlné a komplikované chodit ověšená jako stroměček - velký bágl na zádech + brašna přes rameno nebo v ruce.
Dát brašnu do báglu? A co v zimě - zateplit ntb?
Můj bágl nemá vyloženě kapsu na ntb.
Jak to řešíte Vy při cestování, popř. zkušenost přímo nějakého školáka?
Zateplovat notes je obvykle zbytečné, jen po příchodu do tepla jej musíš před zapnutím nechat aklimatizovat (aby se na něm nesrážela vzdušná vlhkost). Ve velkých mrazech (a delším ´pobytu´) je pak vhodné vytáhnout baterku a převážet ji třeba v kapse.
Brašnu s notesem klidně můžeš dát do báglu nebo převážet jen notes holý (doma jej asi jenom dáš na stůl, dále cestovat s ním nebudeš).
Nejsem už, pravda, student, ale pokud někam jedu s báglem a současně beru notesa, jede v báglu bez brašny, nabíječka v kapse batohu.
ahoj, také jsem vysokoškolák takže jsem řešila tento problém. Já sem zustala u brašny, sice s batohem a brašnou jsem si připadala jako vánoční stromeček ale není to nejhorší..
Jinak notebook zateplovat nemusíš, vozila sem ho v zimě 4 roky a nic se mi s ním nestalo, je to v pohodě.
Pokud budeš mít v batohu místo, muzes to vlozit do něj ale opatrne mezi oblečení a neházet s batohem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.