Pracuji s Pinnacle 11.1. Sestříhám film, přidám přechody a vypálím na CD. Film běží normálně, ale bez přechodů. Při přehrávání na PC fungují přechody normálně, v DVD přehrávači s místo nich objeví zelená obrazovka. Co s tím?
Nevím jestli na to jdu od lesa, ale já bych to zkusil vypálit na DVD, přeci jen, některé přehrávače mají problémy s přehráním filmů na CD (to se navíc používají dva formáty, pro VCD a SVCD)- mluvím z vlastní zkušenosti, proto CD na video v MPEG-2 zásadně nepoužívám(a to ani pokud jde o film zkomprimovaný pomocí DivX, raději mám víc filmů na jedné placce). Zkus to ještě v jiném stolním DVD přehrávači a nebo to teda zkus vypálit na to dývko. I když abych pravdu řekl, zní mi to dost divně, protože přechody by měly být součástí stopáže toho videa, pokud však nejde o přechody mezi kapitolami, to by pak mělo záležet na ovládacím softwaru jak si s tím poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.