Nejste přihlášen/a.
Mám problém,kdy pokud si přehrávám video z internetu,například Stream.cz,či na Facebooku nebo na YouTube,se obraz sekává a pomalými kroky přehrává,zatímco zvuk jde normálně,přičemž zvuk s videem nelícují.
Zvuk je vždy o nějakou tu sekundu či dvě napřed než obraz videa.
Díky za rady.
kdyby to bylo rychlostí internetu, tak se zasekne video i se zvukem.
Pro tazatele: napište sem, jaký počítač máte, alespoň ten procesor, grafiku a paměť
I nejobycejnejsi procesor a integrovana GK svou rychlosti nekolikanasobne predstihuje rychlost pripojeni k internetu...
Pro tazatele: deje se to ve vsech prohlizecich?
To je stále dobrá sestava na přehrávání videí na internetu. Jaký používáte internetový prohlížeč?
Ono některé prohlížeče mají v poslední době problémy s Flash Playerem.
Takže mi odešla grafika.
Tři elity 1000uF 10V sou na grafice nafouklý a ucpávka je venku,takže sou asi na suchu.
Tak pokud umíš nebo máš někoho známého co umí pájet, tak kondíky se dají vyměnit. Koupěj se v elektře za desetikorunu.
To mám v plánu je zkusit vyměnit.
Až to udělám,dám vědět zda to bylo je těma kondíkama,nebo zda ty kondy odvařili neco navíc.
Tak grafická karta je v háji.
Jde o tuto grafickou kartu : ATI Radeon X1650 PRO 512MB GDDR2 128bit PCI-E DUAL DVI/TV
Rád bych si pořídil druhou,ale nevím,čeho se mám pevně držet.
Označení karty nese mnoho údajů a já bych rád věděl jaká by byla nejlepší náhrada za rozumnou cenu.
Které údaje na kartě jsou ty nejdůležitější pro hledání náhrady.
Děkuji.
U ostatních vidím ještě jeden údaj v MHz.
U této grafiky sem tento údaj nenašel ani na origo krabici od něj.
A z toho pasivního chlazení mám trochu obavu,ten ventilátor tam musí mít přece smysl.
Jinak na ten PC chodí i můj syn a dcera hrát své hry,které teď bohužel nejdou.
Pokud tam dám jinou grafickou kartu,budou moct pokračovat ve hraní hry,tam kde se jim uložila,nebo se to ukládalo na staré grafické kartě?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.