Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

nastavit MySQL na linuxovem serveru

Od: vojtisekitrm* odpovědí: 2 změna:
Ahoj mam doma server a chci na nem rozjeg wordpress jenze je k nemu potreba MySQL a s tim ja vubec ale vubec neumim a vubec tomu nerozumim ... byl bych velice rad za kazdou pomoc ci radu nebo prikladne nastaveni prez Teamviewer ... dekuji vsem co se ozvou s kloudnou radou nebo aspoň polopatickým videonávodem mám na serveru linux ... par webu uz jsem prosel takze mi neposilejte vysledky z googlu ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Sice to není řešení problému, ale nestačilo by využít databázi na hostingu, na který to pak celý umístíte? Nebo to nutně chcete provozovat doma, přesto, že tomu nerozumíte?

vojtisekitrm*
hodnocení

0x

tak už jsem na to přišel sám ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]