Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3G modem huawei

Od: brumovjan* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám tablet (podporuje 3G modemy) s operačním systémem ANDROID a 3G modem huewei na internet...nevíte náhodou někdo co mám udělat aby mě to fungovalo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x
Zdravim,
pokud mate modem Huawei E 1750 a podobny tak postup je tento.
.
1. Vypnete wifi
2. Pripojte 3G modem
3. Jdete do menu/nastaveni/bezdratove pripojeni a site/3G pripojeni nastaveni/ tam by melo byt neco ve smyslu pridat 3G pripojeni. Pote v radku APN zmente na internet. Ostatni nechte a potvrdte (jmeno site muzete samozrejme take zmenit).
4. Vyplnte jmeno a heslo a potvrdte.
5. Na liste se v pripade uspesneho pripojeni zobrazi symbol 3G a modem sviti modre.
.
Nenapsal jste jaky presne modem a tablet mate ale melo byt podobne takto jsem pripojoval ja, tak hodne zdaru.
Hezky den NutT
brumovjan*
hodnocení

jj,mě to nejde,modem mám Huawei a mám android 4...a žádné takové věci v nastavení nemám, v nastavení je pouze wifi,ethernet nebo sít VPN nebo mobilní sítě...co mám dělat,kde se obrátit?

iz*
hodnocení

0x

Otázka je příliš stručná, nemohl byste konkretizovat, co potřebujete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]