Nejste přihlášen/a.
Zdravím, odborník(?) který mi instaloval připojení k Wi-Fi dosáhl komunikace mobilu s internetem teprve připojením jakéhosi rozbočovače (jednoslovný aglický název jsem bohužel zapomněl ) výsledkem je, že mobilem s androidem se připojuji k internetu,ale najednou se mi nedaří pomocí USB kabelu stahovat fotky z mobilu do PC.Vyzkoušel jsem všechny USB porty v PC (čtyři) žádný toto neumožňuje.Zapojení tiskárny a myši do těchto portů ale normálně funguje.Pokud ale připojím mobil - měl by se normálně tímto způsobem dobíjet,on se ale postupně vybíjí! Přitom se mi na screenu PC objeví tato hláška:" Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Jedno ze zařízení USB připojených k tomuto počítači nepracuje správně a systém WINDOWS jej nerozpoznal." A pak navrhuje pomoc znovu připojením a když se nezdaří oznamuje neznámé zařízení takto tučným písmem.Snad je to zbytečné,akle ještě to znázorním.V tabulce jsou pod sebou tři řádky každý uvozený trojzubcem -symbolem pro USB.:
- USB root Hub (2 portů)
-Nepoužitý port
-Neznámé zařízení.
Následuje doporučení -zkuste znovu připojit,jinak zařízení USB vyměňte. - Jak vidíte jsem laik, takže ani nevím,které zařízení USB vlastně je myšleno.Zatím jsem vždy stahoval fotografie bez problémů.Ta shoda s připojením "rozbočovače" může být náhodná,ale nic jiného mne nenapadá,nic jiného, s vyjímkou zapojení WI-FI se nedělo.Náš "odborník" nad tím jen kroutí hlavou a zřejmě si neví rady.Má,prosím,někdo nějaký nápad? Díky
P.S.Chtěl jsem fotky stáhnout aspo'n pomocí blootooth,ale také se to nedaří.Snad proto, že ta blootooth "fleška" musí být také zapojena do toho nefunkčního USB (?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.