Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu to odstranit aniž by se něco pokazilo?

Od: brian odpovědí: 6 změna:

Hezký den, právě promazávám počítač a vidím tu toto:
- Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
- Microsoft .NET Framework 3.0
- Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2
- Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
Chci se zeptat, jestli můžu odstranit všechny kromě toho posledního (podle mě nejnovějšího), nebo jestli byt tím něco odvařil. Dále tu mám růžné instalační záležitosti - můžu odstranit i to, když už je soubor nainstalován? Na počítače jsem opravdu antitalent, tak na mě buďte prosím mírní :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Souhlasim s hodnocenim tazatele (nic osobniho).
Nejlepsi bude kdyz se nebudeme stourat v tom cemu nerozumime.

dzordz*
hodnocení

1x

Nemůžete, novější ty starší nenahrazují.

bena*
hodnocení

0x

Ne, musíte tam mít všechny, novější nenahrazuje starší. Pokud to odinstalujete, některé aplikace nemusí fungovat.

brian
05.09.12 20:10
hodnocení

Moc díky :)

wladi*

Tato informace byla i pro mne důležitá, také jsem to nevěděl,díky.

bobkan*
hodnocení

0x

Ještě odpověď na druhou část otázky.

Ano, pokud jste si již nainstaloval nějaký program, můžete jeho instalační soubor (program) odstranit z počítače. Nainstalovaný program svůj instalační program již na nic nepotřebuje, je to pouze na instalaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]