Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi mam nainstalovaný minecraft a mám tam lagy ale jen tam kde je složitější terén (například v džungli) ale na poušti nabo nějaké planině je to v pohodě co s tim mam dělat?
Zkusit snizit grafické detaily
doplněno 05.09.12 14:09: a take snizit vykreslovaci vzdalenost
Celkem by se se nám hodily parametry tvého pc. Používáš CCleaner? Pokud máš zaplý kromě minecraftu jiný programy a momentálně je nepotřebuješ tak je vypni.
vše jsem uděla a stahl jsem si optifine ale jde mi to jen 5 sekund pak se to jemě seká, ale už ne přerusovaně ale pořád. Tak co to může být to nevím prosím přijmu jakoukoli radu.
mě počítač taky nerozjede MC naplno..
Procesor AMD Athlon(TM) 64 processor 3200+ 2.1GHz
RAM 1 GB v pc mám ale 2GB :D něakm zdrhli
Win 7 ultimate
Grafická karta: GeForce 7600 GS
grafická paměť 511MB
Vyhrazená Grafická Paměť: 256 MB
Když dám na minecraftu všechno zapnout... tak se mi to seká.. ale po chvilce se to rozjede a chvilku to šlape bez lagů ale občas se mi stane že mi to třeba na půl minuty zamrzne :D ale to se dá sežrat :D proto hraju na LOW :P a vše je ok
jedinou radu co ti můžu dát je...
Kup novej kompl :D nebo silnější Procesor ale Komp je lepší :D hodně štěstí
sealsmith: Když se to zasekne na dýl, tak je málo RAMek. Taky pamatuji když jsem měl 512MB. No byl to děs. :D
Divný je s mejma RAMkama že na WIM XP jsem měl 2,5GB
teď mám 1 GB na WIN 7 Ultimate ale v komplu mám 2 GB
Počítač už má něakejch 7 let :D takže v tý době to byl výkonnej horní PC :D ale teď jsem rád že ten Minecraft hraju :D no co se dá dělat.. pokrok nezastavíš
herní*
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.