Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat protože na zakládání serverů v minecraftu sjem trochu levej :D ale.. mám 1.3.2 a tam už jde udělat Lan server Mám jeden udělanej hraju na něm všechno ok
ale zajímalo by mě jestli tam jdou dat pluginy a když jo tak jak?
četl jsem něco o "single players commands" ale ty v 1.3.2 už jsou takže to asi nic co?
Děkuji předem za odpověď
Do LAN serveru plugin nedáš. Nedáš ho ani do oficiálního serveru od Mojangu. Pluginy jdou pouze a jedině do Bukkitu.
To už jo, ovšem tomu už se neříká pluginy ale mody. (Pokud se připojíš na multiplayer, tak tam ti fungovat nebudou.) Díky modům si do MC můžeš dát zbraně, parní mašiny, letadla, jaderný reaktor, tunu dalších rud, no prostě skoro vše co tě napadne.
Už jsem jednou zkoušel Industrial Craft :D ale dlouho mi to nevydrželo :D jenom jaderná bomba byla trochu sranda ale s mojím PC moc ne.. spíš 10 minut čekání než to kompl přechroustá ale i tak jsem ho rád oprašil
díval jsem se na jedno video na Youtube.. a tam měl maník následující Pluginy/Módy : World Edit Essentials, Mob Disguise a Vanish no packet.. Jak dám tyhle věci do Singlu?
bylo to konkrétně tohle video
Ale stejně jak tak přemejšlím tak mi bude stejně polovina věcí naprd :D ale ten World Edit by se hodil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.