Mám problém s USB. Na PC mám 2 výstupy. V jednom mám tiskárnu a druhý používám pro Flash a foťák. Když zapojím do jednoho nebo do druhýho tiskárnu je vše OK. Když ale zapojím kabel pro Flas nebo foťák ať do jednoho nebo druhého výstupu, tak mi to nefunguje. Mám Windows XP. Na jiném PC s Wind. XP není žádný problém. Správce zařízení také nehlásí žádnou chybu. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes? Díky za rady.
Uplne vyhodit ovladače USB a install znova a ako prve zapojit fotak a kabel Flash. Ak to nepomože tak aktualizovat SP1 v XP lebo nie je SP1 ako SP1 - mám to odskušane. Ja som mal taky problem s USB, že USB2 mi ide len v prípojkách označených JUSB 2 a v pripojkách USB2 ani za svet. Skúšal som všetko okrem SP2 do XP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.