Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat Eset

Od: dejfi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz na svém PC mám Eset a chtěl bych ho odinstalovat jenže když dám Tento počítač odinstalovat programy tak tam nikde není, mohli byste mi poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusan0611*
hodnocení

0x

a aky mas windows ak vistu tak chod do ovladieho panela a tam program a ich sucasti alebo aj v starte si najdi priecinok eset a tam by malo byt odinstalovat

dejfi
hodnocení

Ano Vistu ale odinstalovat tam není

bena*

Většinou umí instalátor odinstalovat nainstalovnaý program. Takže si stáhněte instalátor ESET (zřejmě Smart Security máte, že?), spusťte ho a on Vás upozorní, že je v počítači nainstalován antivir, jestli ho chcete přeinstalovat nebo odinstalovat.

Jinak můžete zkusit použít Revo Uninstaller či podobný program, ale to na vaše vlastní nebezpečí, tyto odinstalátory se většinou s ničím nemažou.

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

antivirový program Eset se ve vašem počítači nazývá ,,equi''.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]