Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace hry

Od: mrblackstar* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem si v obchodě GAME CZECH a.s. Preowned (použitou) hru. Ta ovšem neobsahovala manuál, to by mě nevadilo, jenže když jsem ji chtěl prodat na jiné prodejně, nemohl jsem ji prodat kvůli tomu že tam nebyl manuál ale pouze katalog od EA. Myslíte že bych mohl hru reklamovat kvůli tomu to problému, nebo že ji můžu do 14 dnů vrátit bez udání důvodu? Hru mám teprve 2 dny.

Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Bez udání důvodu lze vrátit pouze hru nerozbalenou. Pokud již rozbalena je, je možné nedodání českého manuálu pouze reklamovat... Důvod, že ji někdo jiný nechce koupit ovšem důvodem reklamace není...

doplněno 04.09.12 14:13:

Nedodání manuálu chyba je - proto můžete hru reklamovat. Prodejce (dodavatel) ji může vzít zpět a vrátit vám peníze - ale nemusí, stačí, když manuál dodá.

mrblackstar*
hodnocení

Ano, ale hru jsem prodával na prodejně, kde mě řekli že je chyba že mě k tomu manuál nedali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]