Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program proti virům

Od: ludmila1955* odpovědí: 5 změna:

mám zakoupený jiný počítač kde není program proti virům můžete poradit jaký si zadat zdarma?prý se spomaluje počítač když je tam je to pravda?takhle se ale bojím aby se mi tam viry nedostali,může někdo poradit? díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

brunclik*
hodnocení

4x

Microsoft security essentials nebo Avira. MSE je zdarma úplně, Avira ve verzi zdarma občas otravuje s nabídkou zakoupení plné verze.

windows.microsoft.com/... - zvolte verzi 32 nebo 64 bitů podle Windows, který máte. Je česká lokalizace.

avira.com/... - čeština není

Ale zdá se mi že počítačům příliš nehovíte, tak se domluvte s někým zkušenějším.

reno*

Avast česká klasika zdarma *palec*

Už bohužel není co býval, ale je to taky jedna z možností.

hodnocení

1x

Zdarma jich je spousty. Některé zpomalují, některé ne. Osobně mohu doporučit Microsoft Security Essentials.

Neotravuje, počítač nijak extra nezpomaluje.

bena*
hodnocení

0x

Za mě můžu doporučit Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials je zdarma, v češtině, neotravuje žádnými hláškami a prakticky nezpomaluje počítač.

Avira Free je též dobrá volba, jen neumí česky, což může být pro někoho problém.

avast! moc nedoporučuju, je docela náročný, poslední dobou se docela dost zkazil. AVG je taky docela dost náročné.

P.S.: Za antivir neutrácejte - běžný uživatel pokročilé placené funkce stejně nevyužije.

P.S.S.: Do počítače neinstalujte dva a více antivirů - mohou se prát a počíatč je pak paradoxně méně chráněný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]