Nejste přihlášen/a.
Přišel mi do emailu tento spam:
Dobrý den,
věděli jste, že cena za povinné ručení na Váš vůz může být každý rok menší? Spočítejte si< během několika sekund, kolik ušetříte i Vy! Až 90 % řidičů platí za povinné ručení o 60 % více, než je skutečná hodnota pojistky. Nenechte se okrádat od pojišťoven a pomocí našeho srovnání vyměňte svoji pojistku za lepší.
Online srovnání povinného ručení objektivně porovná všechny nabídky na trhu. Vše je nezávazné a je jen na Vás, zda chcete ušetřit!
Více informací na Topsrovnani.cz
Tato zpráva byla zaslána na základě Vámi vyplněného formuláře u
některého z našich partnerů. Pokud si něpřejete získávat tyto
zprávy, klikněte zde
To, že mi zpráva byla zaslána na základě mnou vyplněného forumuláře je blbost, na takovýchto pochybných stránkách svůj email nikdy nevyplňuji. Ale je pravda, že jsem se o povinné ručení před časem zajímal (odkud to vědí?). Kliknul jsem na odkaz "Pokud si něpřejete získávat tyto zprávy, klikněte zde", kde se mi nabídlo odhlášení příjmu těchto emailů, což jsem potvrdil. Teď mě ale napadlo, jestli jsem právě tím neudělal chybu, protože jsem jim potvrdil funkčnost své emailové adresy (Teď před chvílí mi prišel další spam, takže to asi nebyl dobrý nápad.)
Ono stačí někde veřejně napsat emailovou adresu a už se to začne pomalu hrnout. Dobrý zdroj informací jsou také sociální sítě a seznamky či inzertní servery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.