Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procesor Socket A Patice 462

Od: tox232* odpovědí: 8 změna:
Jaký byste mi doporučily nejvýkonější procesor na základovku Asrock k7s41gx

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukyn1811*
hodnocení

0x
Já bych to viděl na Athlon XP 3000+.

hodnocení

0x
Já bych řekl že jestli to bude Atlon 2500+ nebo 3000+ tak to stejně nepoznáš páč pořád to bude pomalejší než nové typy procesorů, krom toho ten SIS chipset taky neni zrovna výhra...
Tdy máš ty cpu: asrock.com/...

jirkahorak*
hodnocení

0x
když už bych měl teda socket A tak bych šel do Durona, výroba šla do durona maximálně na 1.8 a z vlastní zkušenosti vím že duron vydrží fakt hodně
lukyn1811*
20.02.08 21:04
A teď mi objasni jak jsi to myslel, Duron je prosím slabší nežli Atlon ;)
jirkahorak*

já neříkám že je lepší ale že víc vydrží, to co jsem dělal s duronem by asi jinačí procesor nevydržel

lukyn1811*
To, že přežil tvoji péči neznamená, že je to nejlepší řešení... *smich*
Pořád nevim co si pod tim představit...ty jsi snad durona mučil? Přehříval? Taktoval? Nu a další věcí je že co kus/serie tak to originál, co jeden vydržel druhej neudělá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]