Nejste přihlášen/a.
Dříve když jsem poklepal na ovládací pole integrované myši mého notebooku mohl jsem tak otvirat složky,odkazy a podobně,ale od té doby co jsem si nechal přeinstalovat Windows, mi to nefunguje. Někde jsem slyšel že se to dá někde nastavit ale nikde v žádném nastavení myši ani nikde jinde jsem takovou možnost nenašel.. Poradíte prosim někdo?
P.S.: Prosim o vysvetleni pro blbce protože přesně to já ve věcech okolo počítačů jsem..
Nainstalovat Synaptics Touchpa/..., klepnout na ikonu v oznamovací oblasti a zaškrtnout "Tap to Click".
Pravděpodobně půjde o nastavení ´rychlosti´ poklepání...
Start - Ovádací panely - Myš, záložka Tlačítka, Rychlost poklepání. Na posuvníku nastavíš rychlost cca uprostřed a na ikoně vpravo od posuvníku můžeš vyzkoušet, zda taková rychlost vyhovuje (zda ikona na poklepání zareaguje)... Případně na posuvníku rychlost upravíš posunem ukazatele doprava (rychleji) či doleva (pomaleji).
doplněno 03.09.12 12:02:BTW - ta "integrovaná myš" se jmenuje TouchPad...
To Fatalwir: No jasně a právě, jestli systémvnímá ´poťukání´ na TouchPad jako ´výběr´ či ´otevřít´ ovlivňuje rychlost poklepání (časový interval mezi dvěma ťuknutími)... A ta lze nastavit - viz výše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.