Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vadnou pamětovou novou kartu na mobil!

Od: dalonka606 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám nově přehraný sowtvare na mobilu Nokia E 65 a v současné době mí nefunguje na mém mobilu ani stará ani nová pamětová karta. Stará pamětová karta měla kapacitu o velikosti 1 Gba a nová má kapacitu o velikosti 2 Gba. Bohužel když do mobilu vložím starou původní kartu a mobil mám vypnutý a pak jej zapnu, tak mi to nejde vůbec zapnout a nic mi to nenačte žádná data! Když kartu vyjmu, tak mě mobil zapne okamžitě a vše mi načte ale jen z vnitřní paměti mého telefonu. Když tam vložím novou kartu, tak mě mobil sice se zapne ale když to dám šnůrou USB přes počítač, tak se mi tam zobrazí soubor No Name 2 Gba a když tento soubor dám otevřít abych si na novou kartu mohl uložit nová data-videa , fotky Mp3 tak se mi zobrazí chybová hláška-Soubor NDIF a číslo 354832015788258 nelze otevřít z důvodu že byl vyroben jiným programem než který máte ve svém počítači! Jak tento problém mohu tedy vřešit? Co mám dělat s pamětovou kartou na kterou nelze nahrát žádný soubor, fotku, video-MP3! Mám od toho doklad i s razítkem, mám tedy zajít do prodejny kde jsem tuto kartu zakoupil aby mi ji vyzkoušely případě vyměnily nebo kde může tedy být problém? Je to tedy chyba mobilního telefonu nebo chyba na kartě? Moc děkuji za vaši odpověd a s pozdravem Dalibor.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Zkus kartu znovu (přímo v mobilu) naformátovat...

doplněno 02.09.12 15:28:

Případně zkus kartu v jiném zařízení (mobil, tablet, notes, čtečka) - a pokud nebude komunikativní, pak reklamaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]