Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s webhostingem WEDOS

Od: jakojaaa odpovědí: 6 změna:

Sháním webhosting pro své stránky, zaujala mě nabídka společnosti WEDOS, cenově i poskytovanými službami se mi zdá asi nejvýhodnější. Máte s touto společností někdo zkušenosti? Dál jsem se setkal s dobrými ohlasy např. na webhosting C4, ten je ale znatelně dražší. Který hosting byste doporučili vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Mám web4u, trochu vyšší variantu, je perfektní. Jinak s aspone dlouhodobě nejsou žádné problémy, prostě to funguje (ale tam je to celý server, ne jen webhosting).

crockett*
hodnocení

1x

Osobně mám s WEDOSem pouze dobré zkušenosti, je to za málo peněz hodně muziky. Spolehlivé a funkční. Používám již od dob jejich začátků ke konci roku 2010 a zatím jsem něměl žádný problém. Taky mají kvalitní webmail (IceWarp). Jen je třeba dát si pozor na to, aby si uživatel třeba omylem nesmazal data nebo tak něco, jelikož jednorázová obnova ze zálohy stojí u levnějšího tarifu několik stovek (týká se to ale jen případů ztráty dat zapříčiněné uživatelem).

wedos
Dobrý den,u nás zálohujeme. Plnohodnotně. Vše jede na diskových polích FUJITSU a pravidelně je to zálohované.To je záloha, která slouží jako obrana proti poškození a ztrátě z naší strany.Vyberte si buď webhosting NoLimit a máte obnovu za poplatek nebo NoLimit Extra a máte to zdarma, včetně denních záloh a 5 dní historie.My Vám jako bonus, zcela zdarma, dáme 5GB služby WEDOS Disk (disk.wedos.com), kde si můžete zálohovat co chcete a jak chcete a jak často chcete (třeba každých 5 minut).WordPress je snadné na to nastavit. Zde je návod: separatista.net/... Zálohovat potom můžete třeba každou hodinu.Budete spokojen! Lepší řešení zálohování asi neexistuje. Ve výsledku máte k dispozici 3 kopie dat na 3 různých diskových polích. A to celé zadarmo i včetně obnovy.

praivo*
hodnocení

0x

To velké písmo v příspěvku od "wedos" se mi sice nelíbí, nicméně také s nimi mám dobré zkušenosti.

wedos

Dobrý den,

to neberte nějak špatně. Příspěvek je částečně zkopírovaný z jiné odpovědi a tam to převzalo i formátování. Při odeslání to formátování takhle vidět nebylo. Tak přijměte naši omluvu.

praivo*

Není třeba se omlouvat, omluvu mi nahrazují vaše služby - pravděpodobně nejlepší český webhosting.

Platit sotva 500 za rok za hosting + doménu, to nejspíše nikdo jiný nenabízí (ani v zahraničí jsem nenašel takovou nabídku).

-

Je zajímavé, že se někomu formátování nezobrazí, ale vloží se, a někomu se zobrazí, ale nevloží (kdysi jsem to po 3. pokusu vzdal)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]