Nejste přihlášen/a.
Sháním webhosting pro své stránky, zaujala mě nabídka společnosti WEDOS, cenově i poskytovanými službami se mi zdá asi nejvýhodnější. Máte s touto společností někdo zkušenosti? Dál jsem se setkal s dobrými ohlasy např. na webhosting C4, ten je ale znatelně dražší. Který hosting byste doporučili vy?
Osobně mám s WEDOSem pouze dobré zkušenosti, je to za málo peněz hodně muziky. Spolehlivé a funkční. Používám již od dob jejich začátků ke konci roku 2010 a zatím jsem něměl žádný problém. Taky mají kvalitní webmail (IceWarp). Jen je třeba dát si pozor na to, aby si uživatel třeba omylem nesmazal data nebo tak něco, jelikož jednorázová obnova ze zálohy stojí u levnějšího tarifu několik stovek (týká se to ale jen případů ztráty dat zapříčiněné uživatelem).
To velké písmo v příspěvku od "wedos" se mi sice nelíbí, nicméně také s nimi mám dobré zkušenosti.
Dobrý den,
to neberte nějak špatně. Příspěvek je částečně zkopírovaný z jiné odpovědi a tam to převzalo i formátování. Při odeslání to formátování takhle vidět nebylo. Tak přijměte naši omluvu.
Není třeba se omlouvat, omluvu mi nahrazují vaše služby - pravděpodobně nejlepší český webhosting.
Platit sotva 500 za rok za hosting + doménu, to nejspíše nikdo jiný nenabízí (ani v zahraničí jsem nenašel takovou nabídku).
-
Je zajímavé, že se někomu formátování nezobrazí, ale vloží se, a někomu se zobrazí, ale nevloží (kdysi jsem to po 3. pokusu vzdal)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.