Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám přenést zprávy Outlook do nového PC

Od: lea* odpovědí: 12 změna:

Zdravím,chtěla bych převést celou poštu do nového pc,nevím jak a ani ve firmě,kde jsem ho kupovala mi neporadili - asi se nechtěli zdržovat :o((((

Budu moc vděčná díky Lea

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stačí přenést obsah této složky:
C:Documents and SettingsJméno_uživateleLocal SettingsData aplikacíMicrosoftOutlook
do nového počítače.
Konkrétně se jedná, mimo jiné, o tyto sopubory:
archive.pst
extend.dat
Outlook.pst
lea*
hodnocení

Díky za odpověď,hned jsem to vyzkoušela ale na zadané adrese jsem nenašla nic,lépe řečeno tato adresa v pc není,ve vyhledávači nemám ani jeden z uvedených případných souborů.Poradíte ještě?I když na dálku?Díky lea
al bunda*
Pak by se to možná dalo najít ještě v C - Program files - Outlook Express.
Nebo najdi složku souborů Outlook Express a řekni, co v ní máš.
Pozor! Něco jiného je Outlook a něco jiného je Outlook Express - co z toho se používá u vás doma?
lea*
hodnocení

Díky vám všem za rady.Přes Program files-Outlook Expres.mám toto-oeimport.dll,msoeres.dll,oemiglib.dll a jiné stejné "výživné" s nemožnýma názvama.Díky lea
To jsem čekal, najdi si DBX soubory, nejsem si teď jistej kde jsou ale když si v pc vyhledáš příponu dbx tak jsi doma...
lea*
hodnocení

DBX jsem našlá a sice jsou"doma"ale co s nimi teď?*hi*
No musíš je dát-zkopírovat na stejný místo jako ve starym pc. Případně nastavit nejdříve účet a pak tam překopírovat, to už musíš zkusit
Složka Local Settings je před uživatelem skryta. Ve vlastnostech jakékoliv složky se musí nastavit zobrazení skrytých složek a souborů. opak již uvidíš vše. Další variantou je export přes průvodce který je v menu Soubor zmíněné aplikace Microsoft Outlook.
bena*
Jaký operační systém používáš? Windows XP, Windows98,...?
lea*
hodnocení

windows XP *ee*
bena*

Nejjednodušší asi bude provést na starém počítači export do souboru "backup.pst" a na novém počítači provést import. V programu Outlook volte Soubor, Import a export, Exportovat do souboru, soubor osobnich složek (.pst). V dalším okně nastavit "Osobni složky" zaškrtnout políčko "včetně vnořených" V dalším okně je nabídka Uložit exportovaný soubor jako: C:dokuments and sett... ackup.pst. Tuto cestu je nutno pamatovat anebo změnit např. na C:. Na dalším okně OK. Uložený soubor backup.pst nakopírovat do nového počítače, spustit Outlook, Soubor, Import a export, Importovat z jiného souboru, soubor osobních složek (.pst), Importovat soubor. Teď musíte nastavit cestu na soubor backup.pst a dál už je to hračka. Tak hodně štěstí.

No už jsem to tu řikal, outlook a outlook expres neplést, OE má DBX soubory a to tady C:Documents and SettingsUSERLocal SettingsData aplikacíIdentitiesějaké hnusné čísloMicrosoftOutlook Express
Tímto doplňuji minulou odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]