Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit MyStart od IncrediBar

Od: jason* odpovědí: 4 změna:

Předčasem jsem řešil jak zničím MyStart od IncrediBar. Tenkrát se mi to z FF povedlo "vybourat". Dnes se mi znovu oběvil v Google chrome. Zkoušel jsem veškeré možnosti, které znám, jak se tohoto agresivního "šmejda" zbavit a nedaří se mi. Proto Vás chci požádat o radu. V /Ovládací panely/ Přidat nebo odebrat/ není. CCklener ho taky nevidí. V nastavení Google chrome jsem zadal v / Nastavení / Vyhledávání/. Tady jsem vymazal onen MyStart, který se sám nastavil jako prioritní, a jako prioritní jsem nastavil Google. I přes to se stále, při otevření nové karty nageneruje MyStart by IcrediBar. Existuje někde definice tohoto šmejdu a návod jak se bránit proti jeho samovolné instalaci? Za radu předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte a spusťte RSIT. Odkaz ke stažení a návod k použití najdete tady: forum.viry.cz/...

Emailem mi pošlete jako přílohu nejen soubor log.txt, ale i info.txt. Najdete je v Tento počítač C: sit.

Email je honza tečka bencik zavináč seznam tečka cz

podobný návod

clanker.cz/...

doplněno 19.11.12 12:10:

Podrobný návod, né podobný návod :)

masakrboy
hodnocení

0x

Pokud máte win7, tak klikněte dole vlevo na ikonu windows, potom do ovladací panely, programy a funkce a najděte souboru IB jako IncrediBar a dejte odinstalovat. Měli by tam být 3 soubory hned u sebe.

jason*
hodnocení

Moc děkuji za nápady a návody. To byl problém, který sem řešil v srpnu. Tankrát jsem používal OS XP profi SP3. Vím, že se mi to povedlo "vybourat" z PC a bylo to na třech místech. 1) v prohlížečich IE,FF,Google chrome. 2) v Přidat nebo odebrat a tu třetí oblast si uš nepamatuji, ale tenkrát mne to překvapilo. Dnes uš mám w7 a zatím je klid. Proto všem děkuji za radu a snahu. S pozdravem jason

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]