Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje záznam zvuku ve Vista

Od: shark* odpovědí: 7 změna:
Nejde záznám zvuku, chtě bych si nahrávat jakýkoliv zvuk z PC ale nejde mi to, mám Win. Wista Home Basic, dělal jsem už všechno nastavení a nic,když jsem mněl Win.XP a program Jet Audio tak mi to
nahrávalo v pohodě, chci si nahrávat písničky a potom si je skrátit a poslat přes Bluetoh na mobil jako
vyzvánění, mám zvukovku integrovanou na zákl.desce Realtek highdefinition audio.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Co znamená "dělal jsem už všechno nastavení"? Nastavení čeho? Jak?
Ve WinVista by mělo jít nahrávání přímo - ta funkce je v nich, pokud vím, zabudovaná. Co jsi dělal?
Hezký den.
staci vybrat (povolit) kanaly a melo by to slapat
shark*
hodnocení

Moc tomu nerozumím, jak to provedu,děkuji.
shark*
hodnocení

Samozřejmě že ta funkce tam je, ale nefunkční, když otevřu záznam zvuku tak se mi otevře hláška:
nelze najít zařízení pro záznam zvuku,jsem lajk moc tomu nerozumím,proto vás žádam o pomoc,
hezký den.
A zvukovka beha? Kdyz si najdes spravce zarizeni tak neni tam nejaky vykricnik?
shark*
hodnocení

zvukovka maká dobře, žádný vykřičník tam není, v pohodě přehrávám jak CD tak DVD zvuk je dobrý.

divh8
hodnocení

0x

pravým tl myší na liště na hlasitost - zařízení pro záznam

pravyým tl myši - zobrazit vypnutá zařízení

pozapínáš

a pak by to mělo fachat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]