Nejste přihlášen/a.
Nejde záznám zvuku, chtě bych si nahrávat jakýkoliv zvuk z PC ale nejde mi to, mám Win. Wista Home Basic, dělal jsem už všechno nastavení a nic,když jsem mněl Win.XP a program Jet Audio tak mi to
nahrávalo v pohodě, chci si nahrávat písničky a potom si je skrátit a poslat přes Bluetoh na mobil jako
vyzvánění, mám zvukovku integrovanou na zákl.desce Realtek highdefinition audio.
nahrávalo v pohodě, chci si nahrávat písničky a potom si je skrátit a poslat přes Bluetoh na mobil jako
vyzvánění, mám zvukovku integrovanou na zákl.desce Realtek highdefinition audio.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
0x
Co znamená "dělal jsem už všechno nastavení"? Nastavení čeho? Jak?
Ve WinVista by mělo jít nahrávání přímo - ta funkce je v nich, pokud vím, zabudovaná. Co jsi dělal?
Hezký den.
Ve WinVista by mělo jít nahrávání přímo - ta funkce je v nich, pokud vím, zabudovaná. Co jsi dělal?
Hezký den.
shark*
Samozřejmě že ta funkce tam je, ale nefunkční, když otevřu záznam zvuku tak se mi otevře hláška:
nelze najít zařízení pro záznam zvuku,jsem lajk moc tomu nerozumím,proto vás žádam o pomoc,
hezký den.
nelze najít zařízení pro záznam zvuku,jsem lajk moc tomu nerozumím,proto vás žádam o pomoc,
hezký den.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]