Nejde záznám zvuku, chtě bych si nahrávat jakýkoliv zvuk z PC ale nejde mi to, mám Win. Wista Home Basic, dělal jsem už všechno nastavení a nic,když jsem mněl Win.XP a program Jet Audio tak mi to nahrávalo v pohodě, chci si nahrávat písničky a potom si je skrátit a poslat přes Bluetoh na mobil jako vyzvánění, mám zvukovku integrovanou na zákl.desce Realtek highdefinition audio.
Co znamená "dělal jsem už všechno nastavení"? Nastavení čeho? Jak? Ve WinVista by mělo jít nahrávání přímo - ta funkce je v nich, pokud vím, zabudovaná. Co jsi dělal? Hezký den.
Samozřejmě že ta funkce tam je, ale nefunkční, když otevřu záznam zvuku tak se mi otevře hláška: nelze najít zařízení pro záznam zvuku,jsem lajk moc tomu nerozumím,proto vás žádam o pomoc, hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.