Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet přeinstalaci na Hp 4330S?

Od: petr99 odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

chtěl bych jsem se zeptat, jak vyvolám přeinstalaci Windows 7 na mém notebooku od HP - 4330S.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radlik*
hodnocení

0x

Instalační CD nebo nabootovanou flashku z instalačkou

petr99
hodnocení

Instalačka Windows je na harddisku. Nevím, jak tu instalačku rozjet...

bena*

Zřejmě máte skrytý recovery oddíl na reinstalaci (obnovení) Windows do továrního nastavení. Do recovery menu se dostanete nějakou Flávesou (většinou F9, F10 nebo F11 )

radlik*
hodnocení

0x

pokud ji maš na harddisku v souboru iso,tak ji extrahuj a spust setup.exe.Jenže se ti to z harddisku neoplatí.Když budeš přeinstalovávat windows z instalačky co maš na harddisku,tak to asi těžko nainstaluješ.Ja měl na harddisku windows XP a když sem dal instalovat tak kdybych dal formátovat disk tak by se ta instalačka z harddisku smazala a si v řiti.A pokud by jsi nedal formátovat ale jen opravit,tak to neni přeinstalace.Musíš to mít proto buď na CD a nebo na flash disku.

petr99
hodnocení

Zdravím,

stále mi připadá, že si vůbec nerozumíme..

Jde mi o to, že již od koupi notebooku mám instalačku Windows v NB. Vůbec jsem k tomu nedostal CD.

Mám na disku tři skryté svazky: HP recovery(nejde mi z něho stáhnout nějaký 14 GB soubor), systém, HP tools

Nevím, který z těchto třech je potřeba k rozběhnutí instalačky Windows. Jak to vypálit, nebo dát na flasku, jak to rozběhnout? :-/

Mockrát díky

radlik*
hodnocení

0x

proč prostě nestáhneš legalní instalačku windowsu? tu vypálíš na CD a mužeš instalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]