Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BlueScreen, restartování PC

Od: petrpospisil odpovědí: 4 změna:

Dobrý den
Mám problém s PC, cca. 3 měsíce zpět se začal samovolně vypínat a restartovat za doprovodu modré obrazovky. PC jsem nejdříve fyzicky vyčistil, chvíli šel jak má, a poté to samé, až nešel zapnout vůbec - resp. spustil se, ale žádná reakce na monitoru. Tak jsem ho reklamoval, vrátili mi ho zpět s tím, že ho vyfoukali, udělali zátěžové testy,
prohlíželi videa a že už je funkční. Mám ho doma 3 týdny a opět začal stejný problém, zničehonic modrá obrazovka a restart. Projel jsem ho 3x antivirem a nic nehlásí - NOD32. Tato zpráva se ukazuje, když se PC zapne. Nevíte prosím někdo v čem je chyba a jak tomu mám zabránit?
-
Podpis problému:
Název události problému:BlueScreen
Verze operačního systému:6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí:1029
Další informace o problému:
BCCode:1000007e
BCP1:FFFFFFFFC0000005
BCP2:FFFFF80002BF6DD3
BCP3:FFFFF880033BD8D8
BCP4:FFFFF880033BD130
OS Version:6_1_7601
Service Pack:1_0
Product:256_1
Soubory, které popisují problém:
C:WindowsMinidump83112-18626-01.dmp
C:UsersPetrAppDataLocalTempWER-33384-0.sysdata.xml

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x
Žel, budete muset znovu reklamovat. Je to prostě zmetek.
Na vině může být špatná RAM paměť, tu můžete ověřit programem Memtest - www.memtest.org/
petrpospisil
hodnocení

Děkuji za odpověď, při návracení PC zpět jsem měl nainstalované tyto dva programy - OCCT a GPU Caps Viewer, vypadá to také na programy na měření paměti a těhle věcí, nemáte s nimi nějakou zkušenost?

bena*

Nemám s těmito programy zkušenost. První jmenovaný je na procesor i paměť, ale běží ve Windows, když část paměti je využívána a druhý jmenovaný je na zobrazení info o grafické kartě.

MemTEST běží z CD nebo diskety a využívá absolutní minimum paměti. Myslím si, že je i důkladnější, když ho používá spousta lidí.

petrpospisil
hodnocení

Dobrá, ještě jednou děkuju za pomoc, jdu se do toho pustit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]