Nejste přihlášen/a.
Prosím kdo mi poradí - potřebuji si nainstalovat na řádek "oblíbené položky" abych si mohla přidávat pro snadné hledání mé "oblíbenosti."
Jelikož mám pc po opravě a vše musím znovu nastavit ,nevím si s tím rady - prosím ale srozumitelně - díky .
Můžete si přidat oblíbené položky z Internet exploreru.
Postup: Záložky > Zobrazit všechny záložky Nahoře v liště vyberte "Import a záloha" > Importovat data z jiného prohlížeče a v následném dialogu odsouhlasíte.
Až si položky uspořádáte, doporučuji exportovat je do souboru HTML, který Vám poslouží jako záloha pro podobné případy.
ahoj,no na tý stránce kde jsi a kterou ptřebuješ dát do oblíbených jen klik na tu hvězdičku nahoře
přidt na panel oblíbené položky,stačí?
mám mozillu firefox - právě že v záložkách nemám vůbec -oblíbené položky - i internet explorer to tam je ale zde to nemám - jistě je to snadné - ale kde to hledat
jak si přidám linky do oblíbených to znám
tak jsem našla toto poradte.cz/...
tak se podle toho zařídím doufám, že to bude fungovat - nebo třeba ještě někdo poradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.